Klub Werige Novi Sad
- Rezervacije: 065 99 44 717
(0)

Program Klub Werige Novi Sad

Rezervacija Klub Werige Novi Sad

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kisačka 60 Novi Sad

Vidi na mapi

Radno vreme

23:00-03:00

Muzika

Narodna muzika

Klub Werige je epicentar noćnog života, gde se ritam ne zaustavlja, a zabava nikada ne prestaje! Klub Werige je vaša destinacija za nezaboravne noćne avanture i uzbudljive trenutke.

 

 

KLUB WERIGE NOVI SAD

 

Pogledajte kako se vaša noć pretvara u spektakularno iskustvo uz našu vrhunsku muziku i atmosferu koja će vas ostaviti bez daha. Naši talentovani muzičari stvaraju atmosferu koja vas vodi na putovanje kroz najbolje, od narodne muzike, evergreen hitova i svetskih pop melodija. Od energičnih kola do emotivnih balada, svirka u klubu Werige zadovoljiće svačiji ukus i zagrejati srca svih prisutnih.

Ali to nije sve! Naš bar nudi širok spektar osvežavajućih koktela i pića, pripremljenih od strane naših veštih barmena. Od klasičnih koktela do egzotičnih kreacija, imamo nešto za svakoga. Neka vaše nepce istražuje našu impresivnu kartu pića dok se prepustite uživanju u atmosferi koja će vas uvući i neće vas pustiti.

Nemojte propustiti priliku da budete deo najbolje zabave u gradu! Dođite u noćni klub Werige i doživite noć kakvu ćete dugo pamtiti.

 

KLUB WERIGE NOVI SAD ADRESA

 

Ukoliko želite nezaboravan provod u klubu Werige, posetite nas na adresi Kisačka 60 u Novom Sadu.

 

KLUB WERIGE NOVI SAD KONTAKT

 

Ukoliko želite da rezervišete mesto u klubu Werige, kontaktirajte nas na broj telefona 062/249-995

Slike Klub Werige Novi Sad

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Klub Werige Novi Sad

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara