Restoran Zak Novi Sad
- Rezervacije: 065 99 44 717
(0)

Program Restoran Zak Novi Sad

Rezervacija Restoran Zak Novi Sad

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Narodnih heroja 3, Novi Sad

Vidi na mapi

Radno vreme

07:00-23:00

Muzika

Prikladna muzika

Restoran Zak nudi vam potpuni gastronomski užitak. Jedan od najboljih restorana sa pogledom na centar grada. Veština i iskustvo su naši glavni saveznici u stvaranju Vama omiljenih, najukusnijih gastro kombinacija. Zakoračite u drugačiju dimenziju ukusa.

 

 

RESTORAN ZAK NOVI SAD

 

Restoran Zak nudi vam pravu oazu ukusa. Naša kuhinja je spoj tradicije i kreativnosti, težimo da svaki obrok bude nezaboravan. Sa svežim sastojcima i pažljivo odabranim receptima, nudimo vam autentične ukuse koji će vas osvojiti. Bilo da tražite opušteni ručak ili romantičnu večeru, kod nas ćete pronaći savršeno mesto za uživanje u hrani i društvu. Dođite i prepustite se gastronomskom putovanju koje će probuditi sva vaša čula.

 

 

RESTORAN ZAK NOVI SAD ADRESA

 

Restoran Zak smešten je u srcu grada Novog Sada, na adresi Narodnih heroja 3, Novi Sad.

 

 

RESTORAN ZAK NOVI SAD KONTAKT

 

Kontakt telefon na koji možete rezervisati vaše mesto u restoranu Zak je 066/88-88-021 (SMS, Viber, WhatsApp). Rezervišite vaše mesto u veoma prijatnom i elegantno ambijentu restorana sa vašim društvom ili porodicom.

Slike Restoran Zak Novi Sad

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Ds
ADRESA Restoran Zak Novi Sad

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara