Zlatna Dvorana Novi Sad
- Rezervacije: 065 99 44 717
(0)

Program Zlatna Dvorana Novi Sad

Rezervacija Zlatna Dvorana Novi Sad

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Hajduk Veljkova 11

Vidi na mapi

Radno vreme

00:00-00:00

Muzika

Prikladna muzika

Svečana sala Zlatna Dvorana je mesto gde se rađaju nezaboravni trenuci i gde se svaka proslava pretvara u bajkovito iskustvo. Neka vas naš opis provede kroz ovaj prostor koji je pažljivo dizajniran kako bi ispuni sve vaše želje i ostvario vaše snove o savršenoj proslavi.

 

 

SVEČANA SALA ZLATNA DVORANA NOVI SAD

 

Svečana sala Zlatna Dvorana odiše elegancijom i raskoši, svetlosni efekti stvaraju atmosferu čarolije i uzbuđenja već pri ulasku. Velike, prostrane prostorije pružaju dovoljno mesta za sve vaše goste, bilo da se radi o intimnoj večeri u užem krugu ili velikoj svečanosti s mnogo zvanica.

 

 

Svečana sala Zlatna Dvorana nudi fleksibilnost u dekoraciji, prilagođavajući se temi i željama svake proslave. Bogata paleta boja, elegantni stolovi i stolice te prelepi cvetni aranžmani stvaraju savršenu pozadinu za vašu posebnu priliku. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi stvorio harmoniju i sjaj koji će oduševiti sve prisutne.

 

SVEČANA SALA ZLATNA DVORANA NOVI SAD ADRESA

 

Ukoliko želite da posetite svečanu sala Zlatna Dvorana nalazi se na adresi Hajduk Veljkova 11, Novi Sad.

 

RESTORAN DIPLOMAT NOVI SAD KONTAKT

 

Ukoliko želite da rezervišete proslavu u prijatnom ambijentu svečane sale Zlatna Dvorana, kontaktirajte nas na broj telefona 062/249-995

Slike Zlatna Dvorana Novi Sad

Dodatne informacije

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da
ADRESA Zlatna Dvorana Novi Sad

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara