Proslave
- Rezervacije: 062/262-212
(3)

Program Proslave

Rezervacija Proslave

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Kej oslobođenja bb, Zemun

Vidi na mapi

Kapacitet

200 sedećih mesta, 350 zvanica u koktel varijanti

Splav Acapulco, već dve decenije je na glasu kada je reč o dobrom provodu, ovog puta može poslužiti kao idealno rešenje za romantično venčanje na reci, poslovni prijem, rođendansku zabavu, promocije, VIP događaje ili neki drugi vid zabave.

Moderno uređen  Acapulco events uključuje  200 mesta za sedenje i može da primi do 350 zvanica u koktel varijanti. Pažljivo postavljena rasveta, profesionlano ozvučenje, moderno dizajniran enterijer, prostrani plesni podijum, hrana  vrhunskog kvaliteta,  besprekorna usluga, sve su to ključni elementi koji su doprineli da splav Acapulko bude prepoznat kao odlično mesto za provod.

Tim Acapulco events, sa bezgranično mnogo ideja, uz pomoć dekoratera, poslastičara, fotografa, bendova, u skladu sa Vašim željama i afinitetima, učiniće da  Vaše venčanje bude moderno i ekstravagantno ili će ga prilagoditi klasičnom ili pak tradicionalnom stilu. 

Tu smo da vam predložimo ono što je najbolje za Vas. Zahvaljujući dobroj lokaciji i atraktivnom enterijeru, splav Acapulko nametnuo se  kao najbolje rešenje koje može da odgovori na ekstravagantne zahteve klijenata kada je o poslovnim prijemima reč.

Sa namerom da vam u potpunosti izađemo u susret i zadovoljimo ukuse i onih najizbirljivijih, pripremili smo četiri specijalna paketa. Cilj nam je da prevaziđemo Vaša očekivanja i da vam pomognemo u organizaciji događaja koji će se dugo prepričavati.

Pozovite nas i na vreme rezervišite svoj termin.

Dobro nam došli.

Slike Proslave

Dodatne informacije

Parking

Da

ADRESA Proslave

NOVA GODINA BEOGRAD - Proslave - DOCEK NOVE 2020. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2020 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062/262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2020. godinu!

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

6 + 9 =
(3) Komentara
Aleksandra
Aleksandra
Bila sam na nekoliko proslava do sada na Acapulcu i svaki put sam bila oduševljena! Aleksandra
22.05.2019.
Splav Acapulco vencanje
Splav Acapulco vencanje
SAVRSENO!!! SVIMA PREPORUCUJEM OVAJ RESTORAN ZA SVADBU! SVE JE BILO NA MAKSIMALNOM MOGUCEM NIVOU. HVALA TIMU IZ KUDA VECERAS STO STE NAM PREPORUCILI OVAJ SPLAV ZA SVADBU. SVAKU SLEDECU PROSLAVU PRAVIMO SAMO NA SPLAVU ACAPULCO!
20.05.2019.
Maja
Maja
odlicna usluga i odlican Jovica menadzer. Sve je proslo bolje nego sto smo ocekivali!
10.05.2019.