Aria event centar
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Ušće bb, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

350

Aria event centar je prostor koji će u potpunosti zadovoljiti sve vaše kriterijume kada je proslava u pitanju. Ako želite venčanje iz bajke, ovo će biti savšren odabir da vašu čaroliju pretvorite u stvarnost. 

Zahvaljujući svojoj jedinstvenoj lokaciji, Aria event centar je najčešći odabir za sve vrste proslava. Uživajte u svom danu po Vašoj meri i doživite trenutke za pamćenje zajedno sa vašim najdražima.

 

ARIA EVENT CENTAR PROSLAVE

 

Aria event centar učiniće vaše proslave nezaboravnim. Sa kapacitetom od 350 zvanica, nudi mogućnost organozacije manjih i većih proslava. Uživaćete u luksuznom ambijentu koji je dizajniran sa posebnom pažnjom i sigurni smo da će vas očarati. 

Bilo da želite da proslavite rođendan, krštenje ,korporativnu proslavu ili punoletstvo, ovo je prostor koji je savršen za svaku priliku. Pogled koji se pruža na Kalemegdansku tvrđavu pruža posebnu čar svakoj proslavi i stvorićete najlepše fotografije na svojoj proslavi.

U ponudi je 7 vrsta jelovnika koji sami možete odabrati prema vašim idejama i ukusima, a tu je i bogata ponuda najrazličitijih pića.

Aria event centar poseduje vrhunsku rasvetu i ozvučenje kako bi svaka proslava bila na visokom nivou. Ukoliko želite, kompletnu organizaciju možete prepustiti stručnom timu koji će sve organizovati umesto vas. Vaše želje oni će pretvoriti u realnost, zato ne sumnjajte u njihovu sposobnost.

Neka vaš poseban dan bude proslavljen u jednom od najlepših prostora u Beogradu - Aria event centar.

Ono na šta su beograđani posebno ponosni, jeste Aria event centar Nova godina koja postavlja rekorde kada je Nova godina u pitanju. 

 

ARIA EVENT CENTAR ADRESA

 

Prelepi Aria event centar nalazi se na vrhunskoj lokaciji na reci Sava, na adresi Ušće bb, Beograd.

 

ARIA EVENT CENTAR KONTAKT

 

Ukoliko želite da proslavite vaš važan dan u Aria event centru, pozovite 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Aria event centar

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Aria event centar

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nina
Nina
Najlepši splav za proslave!
21.12.2021.