Bahus Inn
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Bulevar Nikole Tesle bb, Beograd 11000

Vidi na mapi

Kapacitet

150 osoba

Restoran Bahus inn idealno je mesto za sve vrste proslava bilo to da je veridba, rođendan, venčanje ili korporativna proslava. Ovo kultno mesto u Beogradu spremno je vam izađe u susret za sve vaše želje kako bi vaš dan za proslavu protekao u najboljem mogućem redu.

 

RESTORAN BAHUS INN PRIVATNA PROSLAVA

Restoran Bahus inn nije samo prostor odnosno restoran za privatnu proslavu poput venčanja, on je mnogo više od toga. To je mesto pozitivne energije, kvalitetne usluge I sjajnog iskustva koje ćete doživeti.

 

SPLAV BAHUS INN VENČANJA

Splav Bahus inn spreman je da izađe u susret svim mladencima I da im dan učini nezaboravnim. Kao mesto profesionalne usluge, Bahus inn definitivno ne može da bude pogrešan izbor je se trudi da svaki detalj bude nesvakidašnji.

Ono što je interesantno jeste da Bahus inn nije mesto za velike proslave već za one manjeg formata od 80 do 120 osoba u sedećoj varijanti ili u koktel varijanti, do 150 osoba. Tako da, ukoliko tražite savršen prostor za intimnije dešavanje, na pravom ste mestu. Za razliku od drugih restorana, Bahus inn je izuzetno fleksibilan kada je u pitanju fotograf, jedan je od retkih koji vam daje opciju da dovedete svog savršenog fotografa ili da vam oni ponude svog. Isto tako je I kada je dekoracija u pitanju ali I vatromet, koji bi vam sa predivne terase, ulepšao događaj.

 

BAHUS INN APARTMANI

Kao dijamant u ugostiteljstvu Beograda, Bahus inn u ponudi ima čak 8 luksuznih apartmana koji savršeno odgovaraju ako na proslavi imate goste iz inostranstva. Mnogo njih se brine I razmišlja kako da ugosti svoje goste koji dolaze iz daleka, suočavajući se sa problemom gde naći kvalitetan smeštaj u blizini događaja. Bonus kod ove činjenice, je to što vaši gosti mogu da se opuste I prepuste slavlju znajući da ih odmah iznad čekaju savrešno sređeni apartmani. Svakako, apartman za mladence je nešto što je uključeno u cenu ukoliko je u pitanju venčanje.

 

BAHUS INN KORPORATIVNE PROSLAVE

Postoji mnogo firmi u Beogradu manjeg formata sa do 50ak zaposlenih I kao, svaka firma koji želi da proslavi završetak radne godine, često se suočava sa problemom gde da smesti “samo” taj broj ljudi a da imaju potpunu privatnost. Zato je splav restoran Bahus inn idealan za korporativne proslave jer pruža priliku da, bez očiju javnosti, održite slavlje za pamćenje.

 

BAHUS INN ADRESA I KONTAKT

Bahus inn nalazi se u Zemunu na adresi Bulevar Nikole Tesle bb i ima prelep pogled na Dunav. Ukoliko vam odgovara sve što ste pročitali, možete zakazati svoj termin i razgledanje na 062 262 212 i napraviti svoj prvi korak ka savršenoj proslavi.

Slike Bahus Inn
ADRESA Bahus Inn

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara