Belwood event centar za proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(2)

Adresa

Košutnjak, Pionirski grad, Kneza Višeslava 27, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

550 mesta

Belwood wedding center je najsavremeniji prostor za organizaciju venčanja, događaja i porodičnih slavlja u Beogradu. Nalazi se u samom srcu Košutnjaka u Pionirskom gradu, okružen zelenom oazom raskošnih krošnji koja daje posebnu čar svakom vašem slavlju.

Restoran raspolaže dvema svečanim salama koje mogu da ugoste 200 i 250 gostiju, takođe po potrebi se spajaju, tada kapacitet restorana iznosi 550 mesta- sale se mogu zakupiti zasebno.

Elegantan dizajn prostora sa visokim prozorima, plafonima sa kupolama, modernim lusterima i bogatstvom prirodnog svetla doprinose posebnosti svakog vašeg događaja uz širok dijapazon led rasvete u boji koja se vešto prilagođava atmosferi radi dobrog provoda.

Sistem Fontana i cvetni zidovi od prirodnog cveća koji tim naših pejzažista održava cele godine pružaju jedinstvenu mogućnost da u našem gradu imate venčanje poput onih u Holivudu gde su cvetni eksterijeri i venčanja na otvorenom trend. Prilikom pogodnih vremenskih uslova gosti se mogu odmoriti i poslužiti na terasi i uživati u raskošnoj prirodi Košutnjaka.

 

Slike Belwood event centar za proslave

Dodatne informacije

Parking

Da, za sve goste
ADRESA Belwood event centar za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara
Belvud event centar
Belvud event centar
Predivna sala za svadbe u Poonirskom gradu. Priroda je prelepa.
23.08.2019.
Proslave
Proslave
Lep prostor. Priroda. Ostavili su dobar utisak.
23.08.2019.