Bistro Mali Pijac za proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Karađorđeva 61, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

do 100 osoba

Restoran Bistro Mali Pijac za proslave sjajno je rešenje kada su u pitanju privatne ili korporativne proslave za manji broj ljudi.

 

RESTORAN MALI PIJAC ZA PROSLAVE 


Restoran Mali Pijac za proslave predstavlja novo mesto u moru beogradskih restorana, a nalazi se na popularnoj lokaciji, u Savanovi, u nizu poznatih beogradskih restorana. Na toj lokaciji, nekada se nalazila prodavnica nameštaja, veoma popularna u to vreme. Jedinstven dizajn koji je urađen sa stilom čine ovo mesto koje je vrlo brzo osvojilo mnoga srca ljubitelja dobrog zagrljaja.

Iskusan tim ugostitelja stvorili su mesto gde imate priliku da okusite najlepše ukuse domaće ali i francuske kuhinje. Naravno tu je i bogata ponuda francuskih vina i koktela, koji će oživeti sva vaša čula. A kada su u pitanju proslave, restoran Mali Pijac izaći će vam u susret u svakom smislu. Specijalno pripremljen meni za proslave sačinjen sa prepoznatljivim specijalitetima šefa kuhinje restorana, raznovrsna ponuda pića, kao i prelepe dekoracije, dočekaće vas u Bistro Mali Pijac.

 

RESTORAN MALI PIJAC ZA PROSLAVE LOKACIJA


Lokacija na kojoj se nalazi restoran Mali Pijac za proslave je popularno beogradsko naselje Savanova, odnosno tačna adresa restorana je Karađorđeva 61, Beograd.

 

RESTORAN MALI PIJAC ZA PROSLAVE KONTAKT


Ukoliko želite da organizujete vašu proslavu u restoranu Mali Pijac, možete nas kontaktirati na broj telefona 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp). Nudimo vam kompletnu organizaciju proslave što uključuje muziku, fotografa, dekoraciju i još mnogo toga. Pozovite nas.

Slike Bistro Mali Pijac za proslave

Dodatne informacije

Parking

Da. Ulični i gradski parking
ADRESA Bistro Mali Pijac za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara
Sve ponude Nova godina