Brod restoran Flamingo za proslave
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Adresa

Savski kej bb, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

250 osoba

Obeležite vaš poseban dan u luksuznom ambijentu našeg broda.

Posedujemo funkcionalan prostor kapaciteta do 250 mesta za sedenje, prostor na terasi, poseban gratis apartman i obezbeđena mesta za parkiranje. Uz predivan ambijent našeg broda, veliki izbor hrane i pića, uvek ostavimo iznenađenja kao šlag na vašoj torti. 

Pored prostora, bogatog izbora hrane i pića, nudimo vam kompletnu dekoraciju sale, specijalnu rasvetu, vrhunsku uslugu, gratis apartman za mladence, kutak za venčanje i još mnogo toga… i sve to uključeno u cenu paketa.

Organizujte proslavu vašeg venčanja već od 19€ po osobi.

Pored ponude koju obuhvata paket za koji se odlučite, dodatno vam nudimo i: muzički bend, fotografa, suvi led, vatromet, gliser, koktel majstora, dekoraciju balonima, zakup limuzina i oldtajmera... Spremni smo da saslušamo sve vaše želje i sprovedemo ih u delo na najbolji mogući način.

Organizacija proslava već od 15€

Ako pak želite da proslavite čin krštenja ili da proslavite neku jubilarnu godišnjicu, možda neki lični, sportski ili poslovni uspeh, pozovite nas. Prilagodićemo naše radno vreme Vašim zahtevima. Ako vam je potreban prostor za bend i provod zaposlenih, ili vam je potreban prostor za seminare i predavanja sa pripadajućim projektorom, platnom za projekcije i internet konekcijom - stojimo vam na raspolaganju.

Sala je klimatizovana, svim gostima na raspolaganju su besplatan Wi-Fi i parking.

Kada su najmlađi u pitanju i na njih smo mislili. smile U sklopu našeg restorana nalazi se igraonica. 
Igraonica za decu je opremljena trambolinama, velikim zamkom, toboganima, kućicama, balonima, kao i mnoštvom igračaka. Za najmlađe goste smo pripremili hranilicu i kutak za presvlačenje. Ukoliko se neko od mališana uspava tokom proslave može da odmori u apartmanu koji je izolovan od muzike, a nalazi se u sklopu našeg restorana.

Posetite nas i uverite se zašto su mnogi odabrali baš nas za organizaciju svog važnog događaja.

Slike Brod restoran Flamingo za proslave

Dodatne informacije

Parking

Da

ADRESA Brod restoran Flamingo za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

2 + 5 =
(1) Komentara
Najlepši brod za proslave Flamingo
Najlepši brod za proslave Flamingo
Na sajmu nema noljeg mesta za proslave. Svaka čast na odličnoj usluzi, ljubaznosti i profesionalizmu.
16.08.2019.