Caffe Restoran Impress za proslave
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Adresa

Gradski park 2, Zemun, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

250 ljudi

Caffe Restoran "VIP Impress" otvoren je 2009. godine, u samom centru Zemuna, u okviru SRC Pinki. Jedinstvene atmosfere i bogate ponude, savremenog enterijera uz direktan izlaz na zatvoreni bazen i galeriju, Caffe Restoran "VIP Impress" je mesto na kome ćete uživati u svako doba dana.

Veliki izbor specijaliteta od kafe i široka lepeze čajeva čini naš caffe idealnim mestom za savršen početak dana, uz omiljenu šoljicu kafe i štampu. Naša ponuda obuhvata i širok asortiman pića, shake napitaka i selekcije vrhunskih domaćih i stranih vina.

Kada poželite kratak predah u toku dana, svratite do restorana "VIP Impress" na ukusan ručak. Kuhinja se bazira na poznatim specijalitetima evropskih kuhinja, od laganih obroka, salata i sendviča, preko pasta i pizza, do specijaliteta od mesa.

Caffe Restoran "VIP Impress" nudi i mogućnost organizacije različitih vrsta proslava, kao što su: proslave preduzeća, doček Nove godne, rođendani, manja svadbena veselja... 

Naše profesionalno i ljubazno osoblje preuzeće brigu o svim sitnicama kako bi Vaša zabava protekla na najbolji mogući. Svim gostima koji dolaze sopstvenim vozilom obezbeđen je veliki parking prostor, kao i brz Wi-Fi internet.

Slike Caffe Restoran Impress za proslave

Dodatne informacije

Parking

Da

ADRESA Caffe Restoran Impress za proslave

NOVA GODINA BEOGRAD - Caffe Restoran Impress za proslave - DOCEK NOVE 2021. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2021 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062/262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2021. godinu!

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 5 =
(1) Komentara
Proslave Zemun Restoran Impress
Proslave Zemun Restoran Impress
nema boljeg mesta za proslavu rodjendana, krštenja ili žurku u Zemunu od restorana Impress. Odličan menadzment. Vrhunska usluga. Dobra klopa. parking. Sve! Preporučujem. Miloš Brkić.
16.08.2019.