City Garden Proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Knez Mihailova 54, TC Rajićeva, III sprat, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 00:00

Muzika

Domaća i strana

Kapacitet

do 230-250 sedećih mesta, sa baštom

U središtu grada, tamo gde se sreću živahna Knez Mihailova i romantični Kalemegdan, nalazi se Café restaurant & bar City Garden, vaša destinacija za proslave koje se pamte i uspomene koje traju čitav život.

 

CITY GARDEN BEOGRAD PROSLAVE

 

Zamislite moderni enterijer koji odiše toplinom doma, uz paletu internacionalnih specijaliteta i vina koje osvajaju nepce – to je Ciity Garden Beograd za proslave.

 

Poslovne prilike :

  • Korporativni događaji: Organizujte radne sastanke, radni doručak, ručak ili večeru, brunch, koktel party, promocije ili čak snimanje spotova, filmova i reklama u ambijentu koji osvaja.

 

  • Proslava firme: Proslavite uspehe i jubileje u prostoru koji odiše profesionalizmom i elegancijom.

 

Privatne proslave:

  • Svečani trenuci: Bilo da je reč o venčanju iz snova, rođendanskoj zabavi ili krštenju, koktel zabavi, svečanom ručku ili večeri , City Garden Beograd za proslave nudi vam prostor i uslugu koja će zadovoljiti najviše standard i očekivanja.

 

CITY GARDEN BEOGRAD PROSLAVE - MENU

 

Sa različitim menijima, od švedskog stola, preko set menija i finger food – pass around, do dečijeg menija, City Garden Beograd za poslave priprema fantastične gastronomske kreacije prilagođene svakoj prilici. Iskusni šefovi kuhinje, uz event menadžera, su tu da pretvore vaše želje u stvarnost.

 

CITY GARDEN BEOGRAD PROSLAVE - KAPACITETI ZA SVE VAŠE POTREBE

 

 

Tri različita prostora koji mogu funkcionisati zasebno ili u kombinaciji, prilagođeni vašim potrebama. A sa dva ulaza i četiri izlaza na terasu, fleksibilnost je zagarantovana.

       1.Restoranski deo: Uživajte u intimnom prostoru sa kapacitetom do 40 osoba za                sedenje, 80 zvanica za koktel party i 60 osoba u bioskopskoj postavci.

      2. Zastakljena terasa: Prostor u kome možete ugostiti i do 120 gostiju za koktel                  party, do 75 za sedenje ili 60 osoba u bioskopskoj postavci.

      3.Terasa: Idealna za veće događaje, pruža mogućnost za sedenje za 120 osoba ili do 200 osoba u koktel postavci.

Zamislite trenutak. Zamislite atmosferu. Zamislite sebe u srcu Beograda. City Garden je tu da učini vaše trenutke magičnim. Dobrodošli!

 

CITY GARDEN ADRESA

 

City Graden nalazi se na najpoznatijoj adresi u gradu, u ulici Knez Mihailova 54, TC Rajićeva, III sprat, Beograd.

 

CITY GARDEN KONTAKT

 

Za proslavu svih važnih i svečanih događaja, pozovite +381 60 075 22 44 ili +381 63 113 26 36 i rezervišite svoj termin u zelenoj oazi Beograda.

Slike City Garden Proslave

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da
ADRESA City Garden Proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara