City Garden Proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Knez Mihailova 54, TC Rajićeva, III sprat, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

09:00 - 00:00

Muzika

Domaća i strana

Kapacitet

do 230-250 sedećih mesta, sa baštom

U središtu grada, tamo gde se sreću živahna Knez Mihailova i romantični Kalemegdan, nalazi se Café restaurant & bar City Garden, vaša destinacija za proslave koje se pamte i uspomene koje traju čitav život.

 

CITY GARDEN BEOGRAD PROSLAVE

 

Zamislite moderni enterijer koji odiše toplinom doma, uz paletu internacionalnih specijaliteta i vina koje osvajaju nepce – to je Ciity Garden Beograd za proslave.

 

Poslovne prilike :

  • Korporativni događaji: Organizujte radne sastanke, radni doručak, ručak ili večeru, brunch, koktel party, promocije ili čak snimanje spotova, filmova i reklama u ambijentu koji osvaja.

 

  • Proslava firme: Proslavite uspehe i jubileje u prostoru koji odiše profesionalizmom i elegancijom.

 

Privatne proslave:

  • Svečani trenuci: Bilo da je reč o venčanju iz snova, rođendanskoj zabavi ili krštenju, koktel zabavi, svečanom ručku ili večeri , City Garden Beograd za proslave nudi vam prostor i uslugu koja će zadovoljiti najviše standard i očekivanja.

 

CITY GARDEN BEOGRAD PROSLAVE - MENU

 

Sa različitim menijima, od švedskog stola, preko set menija i finger food – pass around, do dečijeg menija, City Garden Beograd za poslave priprema fantastične gastronomske kreacije prilagođene svakoj prilici. Iskusni šefovi kuhinje, uz event menadžera, su tu da pretvore vaše želje u stvarnost.

 

CITY GARDEN BEOGRAD PROSLAVE - KAPACITETI ZA SVE VAŠE POTREBE

 

 

Tri različita prostora koji mogu funkcionisati zasebno ili u kombinaciji, prilagođeni vašim potrebama. A sa dva ulaza i četiri izlaza na terasu, fleksibilnost je zagarantovana.

       1.Restoranski deo: Uživajte u intimnom prostoru sa kapacitetom do 40 osoba za                sedenje, 80 zvanica za koktel party i 60 osoba u bioskopskoj postavci.

      2. Zastakljena terasa: Prostor u kome možete ugostiti i do 120 gostiju za koktel                  party, do 75 za sedenje ili 60 osoba u bioskopskoj postavci.

      3.Terasa: Idealna za veće događaje, pruža mogućnost za sedenje za 120 osoba ili do 200 osoba u koktel postavci.

Zamislite trenutak. Zamislite atmosferu. Zamislite sebe u srcu Beograda. City Garden je tu da učini vaše trenutke magičnim. Dobrodošli!

 

CITY GARDEN ADRESA

 

City Graden nalazi se na najpoznatijoj adresi u gradu, u ulici Knez Mihailova 54, TC Rajićeva, III sprat, Beograd.

 

CITY GARDEN KONTAKT

 

Za proslavu svih važnih i svečanih događaja, pozovite +381 60 075 22 44 ili +381 63 113 26 36 i rezervišite svoj termin u zelenoj oazi Beograda.

Slike City Garden Proslave

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da

i


ADRESA City Garden Proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara