Different Event Hall
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Omladinskih Brigada 31, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

250 sedećih mesta

Ukoliko želite da izgovorite sudbonosno „Da“ vašem partneru, proslavite rođendan, rođenje deteta, krštenje ili proslavite uspeh u firmi, Different Event Hall je idealno mesto za proslavu o kojoj sanjate. Doživite glamurozno venčanje u Different Event Hall u Omladinskih brigada 31, na Novom Beogradu. 

 

DIFFERENT EVENT HALL OMLADINSKIH BRIGADA


Different Event Hall
 Omladinskih Brigada nudi vam organizaciju celokupnog vašeg dana, od hrane, dekoracije, organizacije, matičara, muzike, šta god vama predstavlja problem da organizujete, tim Different Event Hall-a učiniće to za vas sa zadovoljstvom. Kada su u pitanju gastronomski specijaliteti, sve je apsolutno savršeno i priprema se sa puno pažnje i ljubavi, tako da će vas svaki ukus očarati. Jedinstveni meni oduševiće i vas i vaše drage goste. U ponudi je takođe i vrlo bogata ponuda pića svih vrsta.


different event hall proslave


DIFFERENT EVENT HALL PROSLAVE


Enterijer Different Event Hall proslave
 je vrlo jedinstven i oduševiće vas. Odiše luksuzom i komforom, tako da je sam ambijent vrlo prijatan. Delovi zidova su urađeni od stakla što daje dodatnu notu lepote i luksuza. Stolice su zlatne boje kao i detalji koji krase ovu predivnu salu. Ozvučenje je najkvalitetnije, kao i rasveta koja je rađena po poslednjim standardima što doprinosi da atmosfera bude neverovatna za vaš najvažniji dan.

Different Event Hall poznata je po velikom broju besprekorno organizovanim proslavama kao i po neverovatnoj atmosferi koja vlada kada je proslava u pitanju, tako da budite sigurni da će se vaš dan dugo prepričavati.

 

DIFFERENT EVENT HALL ADRESA


Different Event Hall
nalazi se na odličnoj lokaciji u gradu, na adresi Omladinskih Brigada 31, Novi Beograd tako da vam neće biti teško da pronađete ovu fantastičnu salu i uverite se zašto je baš ovo pravo mesto da proslavite vaš dan sa najdražima.

 

DIFFERENT EVENT HALL KONTAKT

Ukoliko biste voleli da provedete savršen dan u Different Event Hall-u i doživite nezaboravan dan u najlepšem ambijentu u gradu, možete pozvati na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Different Event Hall

Dodatne informacije

Parking

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Different Event Hall

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Stefan
Stefan
firma u kojoj radim organizovala je korporativnu proslavu u ovom prostoru. prelep ambijent, prosto neverovatno! PETICA ČISTA
16.03.2020.