Druga kuća
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Nušićeva 27, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

300

Za trenutke koji se pamte i za nezaboravan provod na vašoj proslavi Druga kuća je sve što vam je potrebno. Odaberite jedinstvenI ambijent koji će i vas i vaše goste oboriti sa nogu i doživite proslavu koja će se prepričavati. 

 

DRUGA KUCA PROSLAVE

 

Druga kuca proslave će učiniti očaravajućim i magičnim. Šta god bio povod za vašu proslavu Druga kuća biće vam na raspolaganju za svaki dogovr i ideju. Uživajte u specijalno opremljenom ambijentu koji odiše modernim detaljima i atmosferom koja se samo ovde može osetiti. 

Sa obzirom da Druga kuća pruža svakog vikenda odličan provod, budite uvereni da će tako biti i na vašoj proslavi. Venčanje, rođenje, krštenje ili punoletstvo, svaka proslava biće priča za sebe, ali ono što im je zajedničko - jeste vrhunska zabava.

 

druga kuca proslave

 

Kapcitet Druge kuće je do 300 mesta, što je čini veoma pogodnom za svaku vrstu proslave. Celu organizaciju možete prepustiti vrsnim organizatorima koji će ispuniti svaku vašu želju, dok je na vama samo da odaberete pića, hranu, muziku i dekoraciju ako želite sve po vašem ukusu.

Uživaćete u proslavi jer pored modernog ambijenta, Druga kuća poseduje najkvalitetnije ozvučenje i rasvetu kako bi sve bilo na zadovoljavajućem nivou. Očekujte besprekornu organizaciju i uslugu u svakom trenutku. 

U neposrednoj blizini nalazi se i gradski parking za sve vaše goste, kao i autobusko stajalište za one koji koriste gradski prevoz. Očekujte mnogo dobru energiju i zabavu na koju niko neće ostati ravnodušan.

 

 

DRUGA KUCA ADRESA


Popularna Druga kuća nalazi se u samom centru zbivanja, na adresi Nušićeva 27, Beograd.

 

 

DRUGA KUCA KONTAKT

 

Ukoliko želite da organizujete proslavu u Drugoj kući, rezervišite vaš datum pozivom na broj 062/26-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Druga kuća

Video Druga kuća

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Druga kuća

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Sandra
Sandra
Vrhunsko mesto za sve prilike!
30.09.2021.