Epic Event Centar
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Pančevački put 2, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

250 sedećih mesta

Moderno dizajniran Epic event centar idealna je za sve vrste proslava. Vrlo elegantna, „open air“ koncepta na terasi Dunava doprineće da vaš dan pamtite do kraja života. Epic event centar se prostire na dva nivoa, donji deo je svečana sala a na gornjem delu se otvara krov pritiskom na dugme jer je ceo krov sačinjen od spoja više tendi. Epic Event Centar nudi vam nezaboravan doživljaj u romantičnom i prirodnom ambijentu. Ovo je savršeno mesto da vaš dan obeležite sa vašim najdražima. Epic event Centar izdvaja se od ostalih sala za proslave jer svojim inovativnim dekoracijama i organizacijom učini da se osećate zaista jedinstveno.

Epic centar iza sebe ima mnogo organizovanih vrsti proslava tako da nema sumnje da će vašu proslavu organizovati na najbolji mogući način. Šta god odlučili da proslavite ovde, u ponudi su sale za različite vrste proslava. Dozvolite da vam ulepšamo dan na specijalan način tako što ćemo ispuniti vaše želje.

 

epic event centar za proslave

 

EPIC EVENT CENTAR PROSLAVE


Ukoliko biste proslaviti neki važan datum, izdavanje pesme, knjige ili možda otvaranje nove firme Epic Centar je idealan za ovakve momente. Po najpristupačnijim cenama ponudiće vam terasu za čak 800 ljudi, zatvorenu banket salu za 250 ljudi, show room za oko 50 ljudi, jedinstveni meni po vašoj želji, koktel majstore, profesionalnu rasvetu i ozvučenje, besplatan parking za 200 automobila, VIP protection uslugu za vaše goste kao i široku ponudu domaćih i stranih bendova. Vaši događaji impresioniraće goste baš onako kako želite i dočaraće vaš lični uspeh.

 

epic event centar za proslave

 

EPIC EVENT CENTAR VENČANJA


Ljubitelji romantike na Dunavu zavoleće Epic event centar venčanja jer poseduje svečanu salu kapaciteta za 250 zvanica koja je urađena po svetskim standardima sa najkvalitetnijom rasvetom, zatim open koncept terasu koja može ugostiti 400 zvanica u banket setu sedenja. Ukoliko želite građansko venčanje može se preurediti kao pozornica na kojoj ćete svojoj voljenoj osobi reći „DA“. Pored sale i terase takođe je u ponudi i sala za 50 zvanica, koja za velika venčanja može poslužiti i kao igraonica za dečicu.

Očaraće vas najsavršeniji ukusi koje sa posebno pažnjom priprema sjajni šef kuhinje Igor Angelov zbog kojeg ćete danima pričati o sjajnom gastronomskom umeću. Najbolji fotografi koje nudimo obeležiće na pravi način vaše najvažnije trenutke i napraviće vam omiljene fotografije.

 

EPIC VENČANJA NA OTVORENOM


Epic venčanja na otvorenom
je nezaboravno iskustvo kada je u pitanju venčanje kao iz bajke. Bašta Epic event centra sa prelepim pogledom na lepi plavi Dunav je samo deo onoga što venčanja na otvorenom u Epic event centru čine magično. 

 

EPIC EVENT CENTAR KORPORATIVNE PROSLAVE


Svaka korporativna proslava u Epic Event centra treba da nosi poruku uspeha u vašem poslu, zato ćemo se potruditi da vaš događaj bude besprekorno organizovan. Bilo da želite manji ili veći skup, u ponudi su 3 različita ambijenta koji možete odabrati da uživate sa vašim prijateljima. Banket salu za oko 400 godstiju, show room za oko 50 zvanica ili baštu za 800 ljudi. Šta god izabrali, ovde će bez sumnje biti fenomenalna organizacija koja uključuje meni po vašoj želji. U skladu sa vašim mogućnostima napravićemo bez sumnje veče za pamćenje.

 

EPIC EVENT CENTAR ROĐENDANI


Bilo da proslavljate vaš rođendan ili dečiji rođendan, ovo je savršen ambijent za vaš važan dan koji ćete dugo pamtiti. Epic centar ponudiće vam sjajnu rođendansku dekoraciju, najbolje fotografe, bendove, vatromet, torte, poklone i animatore. Budite ubeđeni da će vaša rođendanska proslava biti savršena i da će se prepričavati dugo. Ukoliko težite ka savršenstvu, Epic centar je idealan za prvo rođendansko iznenađenje.

 

EPIC EVENT CENTAR ADRESA


Epic event centar
nalazi se na adresi Pančevački put broj 2, na obali Dunava pored Pančevačkog mosta do restorana Dunavski Pirat.

 

EPIC EVENT CENTAR KONTAKT


Ukoliko želite da proslavite ovde vaš važan datum, korporativnu proslavu, venčanje ili rođendan u ovom prelepom ambijentu, možete pozvati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

epic event centar za proslave

Slike Epic Event Centar
ADRESA Epic Event Centar

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Mirjana
Mirjana
Pravili smo ovde vencanje i sve je bilo kao u bajci!
13.02.2020.