Etno Selo Tiganjica
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Beogradski put BB, Stajićevo, Zrenjanin

Vidi na mapi

Kapacitet

100

Ako planirate proslavu koja će biti ispraćena tradicijom, i to pravom vojvođanskom, etno selo Tiganjica je pravi odabir za one koji žele da učine svoj specijalan dan savršenim. U srcu Banata nastalo je ovo sada već čuveno etno selo koje prosto oduševljava svakog posetioca.

 

ETO SELO TIGANJICA PROSLAVE

 

Etno selo Tiganjica je prosto čarobno mesto za sve vrste proslava. Bilo da želite da izgovorite sudbonosno "Da" vašem partneru ili proslavite rođenje deteta, budite sigurni da će vaša proslava ovde biti savršena. U pravom etno stilu i najlepšim tradicionalnim detaljima koji oslikavaju Banat na pravi način, sve proslave protekle su besprekorno i u uvek dobrom raspoloženju.

 

etno selo tiganjica

 

Lokacia etno sela Tiganjice je u mestu Stajićevo, na samom ulazu u grad Zrenjanin, na oko 60km od Beograda. Ušuškan od gradske gužve, etno selo Tiganjica pruža pravu intimu za vaše proslave.

Pored restorana gde se organizuju proslave, etno selo Tiganjica ima i smeštajne kapacitete i to 7 soba, 3 apartmana od kojih je jedan dosta veći i sa hidromasažnom kadom, kao i 1 bungalov. Sve sobe su nove i uređene su u pravom banatskom stilu. 

Tokom proleća i leta vaše proslave moguće su u dvorištu koje je takođe savršeno uređeno, prepuno zelenila i ukrašen najlepšim vojvođanskim detaljima poput ćilima, kočija i stare drvenarije.

Kao mesto koje pruža pravi odmor i najlepše proslave, vaš specijalan dan biće zaista poseban ukoliko ga proslavite u etno selu Tiganjica. 

 

ETNO SELO TIGANJICA ADRESA

 

Etno selo Tiganjica nalazi se, kao što smo pomenuli, na oko 60km od Beograda, Beogradski put BB, Stajićevo, Zrenjanin.

 

ETNO SELO TIGANJICA KONTAKT

 

Ukoliko želite da ulepšate vaš poseban dan tradicijom, vrhunskom uslugom i magičnim ambijentom, etno selo Tiganjica je pravi odabir za vas. Pozovite nas putem broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) i rezervišite svoj termin.

 

 

Slike Etno Selo Tiganjica

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Etno Selo Tiganjica

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara