Event centar Fabrika
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Bulevar despota Stefana 115, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

Više od 300

Event centar Fabrika je jedinstveni prostor u Beogradu koji odiše pozitivnom energijom i prijatnim ambijentom gde je moguće organizovati različite tipove proslava. Kakav god povod imali za organizaciju vaše proslave, ovo je mesto koje će vam priuštiti nezaboravan događaj koji ćete pamtiti.

 

EVENT CENTAR FABRIKA PROSLAVE 

 

Event centar Fabrika proslave čini neodoljivim i zaista očaravajućim. Ono što izdvaja ovo mesto od drugih, jeste industijski dizajn gde je svaki događaj unikatan i specifičan. Prostran ambijen pruža mogućnost za najrazličitije organizacije, od venčanja, korporativnih proslava do radionica i predavanja.

Fabrika event centar poseduje sve što vam je potrebno za organizaciju, od rasvete i ozvučenja, do stolova, panela, disko kugle, LED televizor, itd.

U sklopu Fabrke nalazi se i spoljađnji deo od oko 250m2 gde takođe možete organizovati vaš specijalan dan. kao i lounge deo za odmor i opuštanje. Za sve vaše goste tu je garderober kapaciteta do 500, kao i recepcija i hostese koje će dočekati vaše goste.

Sve je osmišljeno za potpuni užitak, zato odaberite jedinstveni ambijent za vaš specijalan dan.

Doživite klub Fabrika Nova godina koja se organizuje na visokom nivou i biće pravo uživanje i posebno novogodišnje veče.

 

 

EVENT CENTAR FABRIKA PROSLAVE ADRESA

 

Kao što smo predhodno pominjali, event centar Fabrika nalazi se na odličnoj lokaciji daleko od gradske gužve, na adresi Bulevar despota Stefana 115, Beograd.

 

 

EVENT CENTAR FABRIKA PROSLAVE KONTAKT

 

Ukoliko želite da proslavite vaš specijalan dan u event centru Fabrika, sve informacije možete dobiti na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Event centar Fabrika

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Event centar Fabrika

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara