Event centar Victory za proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Bulevar Peka Dapčevića 240, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

350

Ako želite bajkovit prostor u kojem ćete imati priliku da stvorite jedinstvene trenutke, event centar Victory je idealno mesto za vašu proslavu o kakvoj ste oduvek maštali. Neki trenuci zaslužuju poseban ambijent, a upravo to pronaći ćete u luksuznom event centru Victory koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

 

EVENT CENTAR VICTORY PROSLAVE

 

Event centar Victory učiniće vaše proslave nezaboravnim i to zahvaljujući besprekornoj organizaciji po čemu mnogi pamte event centar Victory. Odaberite autentičan prostor koji će vam obezbediti priliku da organizujete veće ili manje proslave a da sve izgleda savršeno i po vašoj meri. Bilo da je u pitanju venčanje ili neka druga vrsta proslave, u restoranu Victory očekujte maksimalnu posvećenost zaposlenih kako bi sve bilo obezbeđeno do najsitnijih detalja. 

 

 

Spoj elegancije i komfora učinio je event centar Victory zaista drugačijim, zbog čega je i postao toliko popularan kada su proslave u pitanju. 

Uživaćete u svakom trenutku koji će biti ispunjen isključivo pozitivnom energijom i atmosferom u kojoj ćete uživati sa vašim najdražima. Event centar Victory ponudiće vam i više od obične proslave, zato je ovo sjajna prilika da se prepustite vašoj čaroliji koja će ovde imati posebnu draž.

Kapacitet event centra Victory iznosi do 350 mesta, što ga čini pogodnim i za manje i za veće proslave u kojima ćete sigurno uživati i koje će se još dugo prepričavati.

 

 

Posebna pažnja usmerena je na autrantičan meni u čijim ukusima ćete posebno uživati. Svako jelo priprema se od najsvežijih namirnica proverenog kvaliteta, zato budite sigurni da ćete zajedno sa godima doživeti pravu eksploziju ukusa.

Sve je kreirano u cilju potpunog uživanja i hedonističkih trenutaka tokom proslave, jer vaše zadovoljsto je proizvod njihovog kvalitetnog rada i ulaganja u vaše želje. Doživite magičan dan u kojem ćete uživati sa vašim najdražima u dobroj muzici, besprekornoj usluzi i odličnom raspoloženju koje će biti ispraćeno sa osmehom na licu.

 

EVENT CENTAR VICTORY NOVA GODINA

 

 

 

Event centar Victory postao je prava atrakcija i kada je Nova godina u pitanju, jer već nekoliko godina za redom nudi fantastičan provod uz odličnu organizaciju i puno kreativnosti. Ukoliko želite novogodišnje veče za pamćenje, ovo je još jedan od razloga da posetite sjajni event centar Victory.

Kažu da je u Victory event centru svaka proslava posebna na svoj način, zato dođite i uverite se zbog čega su toliko jedinstveni i popularni za sve vrste proslava.

 

EVENT CENTAR VICTORY ADRESA

 

Luksuzni event centar Victory nalazi se na fantastičnoj lokaciji, daleko od gradske gužve, a u pitanju je adresa Bulevar Peka Dapčevića  240, Beograd.

 

EVENT CENTAR VICTORY KONTAKT

 

Ukoliko želite da proslavite vaš specijalan dan u event centru Victory, možete nas kontaktirati za sve dodatne infomacije pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

 

 

Slike Event centar Victory za proslave
ADRESA Event centar Victory za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
DariaJane
DariaJane
I also wish to have a birthday party in this wonderfully beautiful space, But I can only do it on stickman fighter and dream
24.08.2022.