Event centar Victory
- Rezervacije: 062/262-212
(0)

Adresa

Bulevar Peka Dapčevića 240, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

350

Ako želite bajkovit prostor za vašu proslavu iz snova, event centar Victory je savršeno mesto za vas. U svom ekskluzivnom ambijentu dočekaće vas sa zadovoljstvom kako bi vam priredio trenutke za pamćenje.

 

EVENT CENTAR VICTORY ZA PROSLAVE

 

Event centar Victory je odličan odabir za svaku vrstu proslave, posebno zbog svog kapaciteta koji podrazumeva preko 300 sedećih mesta, a ceo prostor se može preurediti prema vašim potrebama i željama. 

Victory event centar oduševiće i vas i vaše goste jer poseduje vrhunsko ozvučenje i rasvetu za maksimlano uživanje, a svaki detalj rađen je sa puno pažnje i ideja kako bi doprineo lepoti vaše proslave.

Posebna atrakcija ovog prostora jesu fontane koje će oboriti sa nogu svakog posetioca i svakako će ulepšati proslavu i samu atmosferu.

Što se hrane tiče, u ponudi je atraktivan meni za proslave ili koji možete sami osmisliti. Ukoliko želite, komplentu organizaciju možete prepustitti profesionalcima koji će organizovati vašu proslavu do najsitnijih detalja, i baš onako kako ste vi zamislili.

Neka vaša proslava izgleda kao iz bajke, a to možete doživeti samo u Victory Event centru.

 

 

VICTORY EVENT CENTAR ADRESA

 

Victory event centar nalazi se na fantastičnoj lokaciji, daleko od gradske gužve, u pitanju je adresa Bulevar Peka Dapčevića  240, Beograd

 

VICTORY EVENT CENTAR KONTAKT

 

Ukoliko želite da proslavite vaš specijalan dan u event centru Victory, možete nas kontaktirati za sve dodatne inromacije pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Event centar Victory

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

ADRESA Event centar Victory

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

3 + 4 =
(0) Komentara