Event Club Beolido za proslave
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Adresa

Kej oslobođenja 11a, Zemun

Vidi na mapi

Kapacitet

250 mesta

Beolido se bavi ugostiteljstvom i organizacijom proslava i događaja u Beogradu već 15 godina (osnovano 2003. godine) i za to vreme smo u vaše ime organizovali više stotina venčanja, proslava rođendana, krštenja, proslava firmi, prezentacija, team building-a, seminara i sličnih događaja. Imali smo tu čast da nam poverite organizaciju vaših najdražih i najvažnijih događaja u životu i na tome smo vam vrlo zahvalni – naše iskustvo dugujemo vama!

Zbog toga želimo da vam ponudimo odličnu uslugu i prostor po vrlo pristupačnim cenama!
Beolido je idealno mesto na reci da sa vašim partnerom, porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima proslavite vaš poseban dan ili da promovišete vaše proizvode i usluge. Nalazimo se u Beogradu na najlepšem delu Zemunskog keja preko puta poznatog zemunskog kupališta i plaže Lido.


Bavimo se organizacijom venčanja, proslavama rođendana, godišnjica, krštenja, matura, koktela, proslavama firmi, jubileja, promocija, prezentacija, team bulding-a, seminara i slično.


Za vašu proslavu vam možemo ponuditi i sledeće usluge: usluge fotografa, dekoracija prostora po želji, cvetna dekoracija, muzički bend, vatromet, pozivnice, iznajmljivanje limuzina, autobusa, glisera i ostalih prevoznih sredstava po potrebi. Takođe vam možemo pomoći oko pronalaženja venčanica/odela, burmi, matičara, odabira destinacija za medeni mesec i slično..

Slike Event Club Beolido za proslave

Dodatne informacije

Parking

Da, 30 mesta

ADRESA Event Club Beolido za proslave

Najčešća pitanja

Srpska Nova Godina - Event Club Beolido za proslave - Doček

Muzika:

Piće:

Hrana:

Cena:

Kontakt:
Muzika Event Club Beolido za proslavePiće Event Club Beolido za proslaveHrana Event Club Beolido za proslaveCena Event Club Beolido za proslaveKontakt Event Club Beolido za proslaveOstavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara
Najbolja sala za proslave u Zemunu
Najbolja sala za proslave u Zemunu
Možda jedino Gardoš Azzaro, Glamur, Gabiano, Jugoslavija hotel i Amfora i Beolido mogu das se svrstaju u najlepšđe event prostore u Zemunu.
16.08.2019.
Restoran Beolido za proslave, svadbe i posebno Novu godinu
Restoran Beolido za proslave, svadbe i posebno Novu godinu
Vrhunsko mesto za sve vrste proslava, bilo da su one privatne ili kompanijske proslave. A tek za doček Nove godine. "Ludnica" u najpozitivnijem smislu te reči. Samo napred Beolido. Još mnogo ekskluzivnih Novih godina vam želi. Bane Sinić.
12.08.2019.