Event Club Beolido za proslave
- Rezervacije: 062/262-212
(2)

Adresa

Kej oslobođenja 11a, Zemun

Vidi na mapi

Kapacitet

250 mesta

Beolido se bavi ugostiteljstvom i organizacijom proslava i događaja u Beogradu već 15 godina (osnovano 2003. godine) i za to vreme smo u vaše ime organizovali više stotina venčanja, proslava rođendana, krštenja, proslava firmi, prezentacija, team building-a, seminara i sličnih događaja. Imali smo tu čast da nam poverite organizaciju vaših najdražih i najvažnijih događaja u životu i na tome smo vam vrlo zahvalni – naše iskustvo dugujemo vama!

Zbog toga želimo da vam ponudimo odličnu uslugu i prostor po vrlo pristupačnim cenama!
Beolido je idealno mesto na reci da sa vašim partnerom, porodicom, prijateljima ili poslovnim partnerima proslavite vaš poseban dan ili da promovišete vaše proizvode i usluge. Nalazimo se u Beogradu na najlepšem delu Zemunskog keja preko puta poznatog zemunskog kupališta i plaže Lido.


Bavimo se organizacijom venčanja, proslavama rođendana, godišnjica, krštenja, matura, koktela, proslavama firmi, jubileja, promocija, prezentacija, team bulding-a, seminara i slično.


Za vašu proslavu vam možemo ponuditi i sledeće usluge: usluge fotografa, dekoracija prostora po želji, cvetna dekoracija, muzički bend, vatromet, pozivnice, iznajmljivanje limuzina, autobusa, glisera i ostalih prevoznih sredstava po potrebi. Takođe vam možemo pomoći oko pronalaženja venčanica/odela, burmi, matičara, odabira destinacija za medeni mesec i slično..

Slike Event Club Beolido za proslave

Dodatne informacije

Parking

Da, 30 mesta

ADRESA Event Club Beolido za proslave

NOVA GODINA BEOGRAD - Event Club Beolido za proslave - DOCEK NOVE 2021. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2021 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062/262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2021. godinu!

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

6 + 9 =
(2) Komentara
Najbolja sala za proslave u Zemunu
Najbolja sala za proslave u Zemunu
Možda jedino Gardoš Azzaro, Glamur, Gabiano, Jugoslavija hotel i Amfora i Beolido mogu das se svrstaju u najlepšđe event prostore u Zemunu.
16.08.2019.
Restoran Beolido za proslave, svadbe i posebno Novu godinu
Restoran Beolido za proslave, svadbe i posebno Novu godinu
Vrhunsko mesto za sve vrste proslava, bilo da su one privatne ili kompanijske proslave. A tek za doček Nove godine. "Ludnica" u najpozitivnijem smislu te reči. Samo napred Beolido. Još mnogo ekskluzivnih Novih godina vam želi. Bane Sinić.
12.08.2019.