Events Centar Gabbiano za proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(3)

Adresa

Kej Oslobođenja bb, Beograd (kod Hotela Jugoslavija)

Vidi na mapi

Kapacitet

do 250 mesta, sa baštom do 450 mesta

EVENTS CENTAR Gabbiano  nalazi na Dunavu, u najlepšem delu Novog Beograda, u blizini hotela Jugoslavija. U sklopu yachting cluba Gabbiano nalazi se banket sala Exclusiv Gabbiano, kao i moderan Caffe & Restoran, otvorenog tipa, na dva nivoa, s najvećom baštom na Dunavu. U okviru yachting cluba nalazi se i velika marina za čamce. Jedinstven, moderno uređen ambijent, elegancija, udobnost, toplina zajedno sa našim osobljem samo su neke od stvari koje će pretvoriti vaš događaj u prijatno iskustvo. 

Ukoliko želite  jedinstven ambijent i  visok kvaltet usluge za vašu  kompanijsku proslavu,  prijem , poslovni skup, seminar, prezentaciju, promociju, kurs, press konfereciju, modnu reviju, team bilding, privatnu proslavu, krstarenje rekom… javite nam se da vaš događaj učinimo posebnim. Moguća je organizacija događaja svih veličina,  gde se u bilo kojoj varijanti ima osećaj savršeno iskorišćenog prostora. Kapacitet Event Centra Gabbiano je od 80 do 250 ljudi, a sa baštom je kapaciteta do 450 ljudi.

Uz naše  posvećeno  osoblje, Vaši skupovi će biti organizovani besprekorno!  

Pozivamo Vas da nas posetite i uverite se. Posebni uslovi za agencije, za više informacija, molimo  Vas da nas kontaktirate. U nadi da ćemo uspešno sarađivati,

S  poštovanjem,

GABBIANO yachting club

Slike Events Centar Gabbiano za proslave

Dodatne informacije

Parking

Ulični parking
ADRESA Events Centar Gabbiano za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(3) Komentara
kaja
kaja
hrana osoblje besprekorno stvarno sve pohvale svaka vam cast
23.05.2019.
Splav Gabbiano
Splav Gabbiano
Dobra hrana, osoblje, menadzer. Sve je bilo bas kako treba. Hvala fenomenalnom splavu Gabbiano i ljudima iz Kuda veceras!
20.05.2019.
Marija
Marija
Sve pohvale! Samo tako nastavite. Venčanje je bilo fenomenalno
10.05.2019.