Gastropub Magaza za proslave
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Adresa

Karađorđeva 2-4, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

300 ljudi

Magaza je restoran nastao sa idejom da hedonizam podigne na viši nivo. Nalazimo se na obali veličanstvene reke Save sa prelepim pogledom na reku i šetalište, u samom srcu beogradskog nočnog provoda - Beton hali.

U našem meniju ćete naći jela kako moderne tako i tradicionalne kuhinje, a jedinstvena fuzija ukusa i svežina sastojaka će vas oduševiti. Pored preukusne hrane nudimo i veliki izbor pića, pre svega flaširanog i točenog piva, ali i vina i drugih osvežavajućih napitaka.

Posetite nas i uživajte u opuštajućoj oazi pozitivne energije, ukusnoj hrani, ljubaznom osoblju, a vikendom vas čekaju i nastupi vrhunskih bendova i pevača. 

Korporativne proslave u Magaza  su sjajan izbor za sve kompanije koje planiraju da svoj jubilej ili važan datum proslave sa stilom i na sjajnoj lokaciji. Sama blizina reke i moderan enterijer, pored odličnog doživljaja su nešto što dodatno kvalifikuje naš prostor za bilo koju vrsu proslave firme. Osoblje zaposleno kod nas je tu da organizuje slavlje skrojeno po meri Vaše firme i zaposlenih. Proslavite svaki uspeh na gastronomsko proveren način u Magazi.

Korporativne proslave u Beogradu organizujemo na profesionalan način jer nam je izuzetno važno da sve prođe uspešno, te da se sve kolege i zaposleni osećaju prijatno. Naš prostor je opremljen svim neophodnim sadžajem, a kuvari vešti da zagolicaju nepce svakog gosta. Izbor jelovnika, organizacija prostora i muzika mogu biti po Vašoj želji i našoj stručnoj pomoći organizovani tako da se korporativna proslava dugo pamti.

Slike Gastropub Magaza za proslave

Dodatne informacije

Parking

Gradski i ulični parking

ADRESA Gastropub Magaza za proslave

NOVA GODINA BEOGRAD - Gastropub Magaza za proslave - DOCEK NOVE 2021. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2021 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062/262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2021. godinu!

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

4 + 7 =
(1) Komentara
Katarina
Katarina
Skoro sam bila na jednoj proslavi i mogu vam reci da sam prijatno odusevljena
23.05.2019.