Gold Inn Event Centar
- Rezervacije: 062/262-212
(3)

Program Gold Inn Event Centar

Rezervacija Gold Inn Event Centar

Rezervišite svoje mesto, a mi ćemo u roku od najviše jednog radnog dana obavestiti organizatora koji će vas kontaktirati kako biste precizirali uslove.

Adresa

Bulevar vojvode Mišića 30, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

Do 300 osoba

Gold Inn je nov event prostor u Beton Hali i jedini je lokal koji je isključivo za privatne i korporativne proslave. I ako je nov, postao je čest izbor mladenaca kao restoran za svadbe za sve one koji žele da imaju do 170 zvanica u sedećoj formi.

 

gold inn kapacitet

 

GOLD INN PROSTOR ZA SVE VRSTE PROSLAVA

Gold Inn odiše luksuzom retro ali i industrijskog minimalističkog dizajna, i baš zbog toga, ovaj event centar može biti korišćen u najrazličitije svrhe poput: korporativnih proslava, kongresa, venčanja, rođendana, modnih revija, pozorišnih predstava i krštenja. Sastoji se iz dva nivoa: prvi nivo je površinski najveći dok drugi nivo je manje površine i popularno se zove galerija, gde staje oko 20-30 osoba.

Ceo prostor dobija magičnu notu sa Tiffany stolicama, najsavremenijom audio i vizuelnom tehnologijom ali i profesionalnom uslugom i kulinarskim specijalitetima koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Smešten na izuzetno atraktivnoj lokaciji sa pogledom na Ušće i Novi Beograd, ovo mesto je i puno pozitivne energije baš zbog reka koje se susreću na Ušću. Takođe, ovaj ekskluzivni prostor za proslave ima parking ispred samog ulaza.

Pročitali ste dovoljno i odlučili ste da je ovo event centar koji odgovara vašim potrebama? Pozovite nas na 062 262 212i rezervišite svoj termin!

 

GOLD INN KORPORATIVNE PROSLAVE

Kompaktan enterijer i funkcionalost ovog prostora, dozvoljavaju aposlutnu adaptaciju svim vrstama korporativnih proslava ali i kongresa i seminara. Opremljeni sa poslednjom audio i video tehnologijom, imate mogućnost da prezentujete sve vaše poslovne poduhvate na najsavremeniji način. Proslavite uspešnu godinu ili novi proizvod na ekskluzivnoj lokaciji u Beogradu, u event centru Gold Inn.

 

gold inn korporativne proslave

gold inn proslave

 

GOLD INN LOKACIJA

Nalazi se u ekskluzivnom delu centra Beograda, tačnije na adresi Bulevar vojvode Bojovića 30, ali ne dozvolite da vas to zbuni jer se ovaj event centar nalazi na gornjem delu odnoso vrhu Beton Hale u ulici Karađorđeva 2-4, pored kojeg se nalazi Komitet klub.

 

gold inn lokacija

 
GOLD INN KAPACITET

Gold Inn nije prostor za ogromne skupove poput 500-600 ljudi, već za malo intimnije ali svakako i eksluzivnije, zbog samog prostora. Konkretan kapacitet je od 70 do 170 mestau banket varijanti i do 300 mesta u koktel varijanti- za recimo, neke poslovne i korporativne proslave odnosno prezentacije.

 
GOLD INN KONTAKT

Broj telefona, za sve vrste događaja u Gold Inn event centru je 062 262 212.

 

GOLD INN SLIKE PROSTORA

gold inn slike

gold inn slike

gold inn slike

Slike Gold Inn Event Centar

Informacije, rezervacije i prodaja karata 062 262 212

Besplatna dostava karata na željenu adresu u Beogradu.

Dostave karata van Beograda, putem postexpress servisa.

Mogućnost plaćanja iz inostranstva.

ADRESA Gold Inn Event Centar

NOVA GODINA BEOGRAD - Gold Inn Event Centar - DOCEK NOVE 2020. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2020 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062/262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2020. godinu!

Slična mesta

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

5 + 8 =
(3) Komentara
Najbolja Kongresna sala - Beograd
Najbolja Kongresna sala - Beograd
Idealno mesto za kongrese, prezentacije, . proslave, seminare do 150-200 ljudi. Lokacija je odlična, veliki parking odmah ispred sale za proslave, dobra usluga. Sve je pod konac.
16.08.2019.
Restoran Beton sala
Restoran Beton sala
Prelepa sala za korporativne proslave i svadbe. A tek lokacija! Vrh!
15.08.2019.
Bojan
Bojan
Zaista lep opis ovako lepog prostora za proslave! Sve pohvale!
15.08.2019.