Golden Hill
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Volgina 25a, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

do 160 sedećih mesta

Luksuzna vila koja se nalazi na sjajnoj lokaciji, u Zvezdarskoj šumi vam nudi salu za proslave, kao i proslavu na otvorenom. Golden Hill je pravi naziv za ovakav prostor za proslave u Beogradu.

 

GOLDEN HILL PROSLAVE BEOGRAD


Ekskluzivni hotel Golden Hill poseduje prostor za proslave koje se nalazi u prelepoj Zvezdarskoj šumi, na lokaciji Volgina 25a, Beograd. Svečana sala za proslave spremna je da u svom ekskluzivnom ambijentu ugosti i do 160 sedećih mesta u zatvorenoj sali. Poseban akcenat stavljen je na svadbe i venčanja na otvorenom, jer Golden Hill poseduje otvoreni prostor sa bazenom za vaše specijalne trenutke koji može da ugosti i do 310 sedećih mesta. Kapacitet za korporativne proslave u koktel varijanti je znatno veći, tako da je Golden Hill prilagodljiv za sve vaše želje.

Ambijent glamuroznog prostora uređen je tako da tokom proslave osetite čist luksuz koji poseduje ovaj prostor na sjajnoj lokaciji. Golden Hill Beograd poseduje privatan parking za sve svoje posetioce i obezbeđen je video nadzorom 24h.

 

GOLDEN HILL LOKACIJA


Golden Hill nalazi se u prelepom ambijentu Zvezdarske šume i okružen je bujnim krošnjama drveća, na lokaciji Volgina 25a, Beograd.

 

GOLDEN HILL PROSLAVE KONTAKT


Ukoliko ste zainteresovani za organizaciju vaše proslave u glamuroznom ambijentu Golden Hill – a možete nas kontaktirati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) i mi ćemo vam pomoći pri daljoj organizaciji vaše proslave.

 

Slike Golden Hill

Dodatne informacije

Parking

Da
ADRESA Golden Hill

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nikola
Nikola
Organizovao sam venčanje sa svojom sadašnjom suprugom ovde. Toliki glamur ja u zivotu nisam video. Čista petica
17.03.2020.
Sve ponude Nova godina