Hotel 88 Rooms
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Takovska 49, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

do 350 osoba

Hotel 88 Rooms koji se nalazi kod Botaničke bašte u Beogradu, nudi prostor za proslave sa pogledom na ceo grad. Organizujte vašu proslavu u glamuroznim salama Hotela 88 Rooms u centru grada.

 

HOTEL 88 ROOMS PROSLAVE 


Hotel 88 Rooms proslave
spreman je da vam pruži neverovatno iskustvo u vašoj proslavi. Sale za proslave se nalaze na 7. spratu hotela i imaju fantastičan pogled na ceo Beograd. 88 Rooms za proslave poseduje tri sale različitih kapaciteta. Najmanja sala se zove Rooftop restaurant i ona može da primi do 150 osoba u koktel varijanti. Sala je klimatizovana, ima sjajno dnevno svetlo, kompletnu tehničku opremu, kao i odvojen deo za pušače. Rooftop event space je srednja sala, i ona može da primi do 200 osoba u koktel korporativnoj proslavi, opremljena svim tehničkim stvarima. Najveća sala je spoj male i srednje sale i može da primi do 350 stajaćih mesta. Opremljena je kao i prethodne dve sale. Hotel 88 Rooms ima pogled na ceo grad, tako da ćete proslavu u ekskluzivnim salama vašu proslavi i te kako pamtiti.

 

HOTEL 88 ROOMS LOKACIJA


Hotel 88 Rooms nalazi se na sjajnoj lokaciji, pored Botaničke bašte u centru Beograda, na lokaciji Takovska 39, Beograd.

 

HOTEL 88 ROOMS KONTAKT 


Ukoliko želite da organizujete vašu privatnu ili korporativnu proslavu u Hotel 88 Rooms u Takovskoj, možete nas pozvati na 062 262 212 (SMS, Viber, WhatsApp) kako bismo vam pomogli pri daljoj organizaciji vaše proslave.

 

 

Slike Hotel 88 Rooms
ADRESA Hotel 88 Rooms

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara
Sve ponude Nova godina