Hotel Crystal
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Internacionalnih brigada 9, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

120

Ukoliko želite proslavu iz bajke, Hotel Crystal idealno je mesto za vašu proslavu. Doživećete najlepše uspomene u prelepo uređenoj Sali koja će svakoga ostaviti bez daha.

 

 

HOTEL KRISTAL ZA PROSLAVE

Hotel Crystal nudi vam nezaboravan doživljaj u romantičnom ambijentu. Ovo je savršeno mesto da vaš dan obeležite sa vašim najdražima. Hotel Crystal izdvaja se od ostalih sala za proslave jer svojim inovativnim dekoracijama i organizacijom učini da se osećate zaista jedinstveno.

Crystal iza sebe ima mnogo organizovanih vrsti proslava tako da nema sumnje da će vašu proslavu organizovati na najbolji mogući način. Šta god odlučili da proslavite ovde, u ponudi su 2 sale za različite vrste proslava. Dozvolite da vam ulepšaju dan na specijalan način tako što će ispuniti sve vaše želje.

Restoran Mihajlo Pupin kapaciteta je za 80 zvanica i urađen je po svetskim standardima, zatim i moderni roof top kapaciteta 120 mesta, koji je otvoren za ceremoniju venčanja ali i celokupni događaj.

 

Ukoliko želite građansko venčanje može se preurediti kao pozornica na kojoj ćete svojoj voljenoj osobi reći „DA“. Restorani poseduju najkvalitetniju zvučnu opremu kao i najsavremeniju rasvetu kako bi sve bilo posebno i glaurozno za vaš poseban dan.

Očaraće vas najsavršeniji ukusi koje sa posebno pažnjom pripremaju sjajni šefovi kuhinje zbog kojih ćete danima pričati o sjajnom gastronomskom umeću. Nema sumnje da ćete se zaljubiti u ovo mesto već na prvi zalogaj. U ponudi je poseban meni za vaše proslave kako bi sve bilo baš po vašem ukusu.

 

 

HOTEL CRYSTAL ADRESA

Ovaj prelepi hotel Crystal nalazi se u samom centru zbivanja, na adresi Internacionalnih brigada br. 9, što čini ovo mesto idealnim za proslavu jer je dobro povezan sa svakim delom grada.

 

HOTEL CRYSTAL KONTAKT

Ukoliko želite da proslavite ovde vaš važan dan, u prelepom ambijentu, neverovatnim iskustvom i najlepšim slikama, možete pozvati broj 062/262-212 (sms, Viber, Whatsapp) kako biste dobili potrebne informacije.

 

Slike Hotel Crystal

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Hotel Crystal

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Restorani za svadbe
Restorani za svadbe
Od svih restorana u ukojima sam bio, nigde bolju hranu nisam probao
12.03.2021.
Sve ponude Nova godina