Hotel Falkensteiner
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Bulevar Mihajla Pupina 10k, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

160

Hotel Falkensteiner predstavlja jedan od najboljih hotela u Beogradu koji poseduje sve što vam je potrebno za kvalitetan odmor i magičnu proslavu. Odaberite najlepše mesto za vaš specijalan dan i uživajte u svakom trenutku koji će ispuniti vaš dan. 

U hotelu Falkensteiner za sve vrste proslava na raspolaganju vam je banket sala koja odiše jedisntvenim stilom i komforom u kojem ćete uživati. 

 

HOTEL FALKENSTEINER PROSLAVE

 

Hotel Falkensteiner vaše proslave će učiniti jedinstvenim i neodoljivim. Banket sala je moderno opremljena i poseduje sve što vam je potrebno za proslavu na visokom nivou. Tu je najkvalitetnija rasveta, kao i ozvučenje za prave trenutke koje ćete pamtiti.

Banket sala je površine 300m2 i njen kapacitet je 160 mesta sa plesnim podijumom, ili 190 mesta bez plesnog podijuma. Upravo zbog toga, hotel Falkenstainer pruža mogućnost organizacije manjih ili većih proslava. 

Tokom letnjih dana, tu je velika terasa gde možete organizovati venčanje, a kapacitet bašte je do 100 mesta. Hotel Falkenstainer formirao je tri paketa za venčanje koje možete odabrati i to po cenama od 50€, 60€ i 70€ po osobi.

Odaberite hotel Falkensteiner za proslavu kao iz bajke i uživajte sa vašim najdražima u jedisntvenom ambijentu koji će vas oboriti sa nogu. 

Ono što posebno oduševljava sve ljude, jeste hotel Falkensteiner Nova godina gde je organizacija takođe uvek besprekorna i magična.

 

 

HOTEL FALKENSTEINER ADRESA

Luksuzni hotel Falkensteiner nalazi se na odličnoj lokaciji, na adresi Bulevar Mihajla Pupina 10k, Beograd.

 

 

HOTEL FALKENSTEINER KONTAKT

Ukoliko želite da proslavite vaš poseban dan u hotelu Falkensteiner, sve informacije možete dobiti na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Hotel Falkensteiner

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Hotel Falkensteiner

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara
Sve ponude Nova godina