Hotel Majestic
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Obilićev venac 28, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

200 sedećih mesta

 

Hotel Majestic se skromno smatra kao ugostiteljski simbol Beograda jer je nastao davne 1936. godine u Art Deco stilu i imao je priliku da ugosti svetske zvezde poput Elizabet Tejlor i sportski tim Mančester Junajted.

 

Hotel Majestic Beograd

 

HOTEL MAJESTIC BEOGRAD

Kao što smo naveli, na početku priče o hotelu Majestic, sagrađen je 1936. godine u Art Deco stilu i prva je zgrada/hotel ovakve vrste u Beogradu. Čuveni arhitekta Milan Minić, koji je i bio prvi vlasnik ovog velelepnog hotela, projektovao je ovaj hotel i smatra se njegovim najznačajnijim radom. Ako ste ljubitelj vizuelne i primenjene umetnosti, onda je ovo pravo mesto za vašu proslavu.

 

Hotel Majestic Svecana sala

 

HOTEL MAJESTIC SVEČANA, MALA I KONFERENCIJSKA SALA

Majestic je u potpunosti u mogućnosti da ispuni sva vaša očekivanja i zahteve, bilo da je to venčanje, neka privatna ili kompanijska proslava. Sadrži tri prostora:

 

1. SVEČANA SALA:

Namenjena je pre svega za venčanja odnosno svadbe ali i druge značajne povode za vašu proslavu. Kapacitet ovog prostora je 150 sedećih mesta a inače, svečana sala se koristi za hotelski doručak

 

2. VELIKI SALON:

Veliki salon je značajan sam po sebi jer se upravo u njemu nalaze slike koje su nastale davne 1936. godine, mada ima i slika koje su nastale mnogo pre otvaranja i sve su od neprocenjivog značaja. Kapacitet velikog salona hotela Majestic je 200 sedećih mesta.

 

3. KONFERENCIJSKA SALA

Konferencijska sala je nedavno renoviranja i nalazi se na drugom spratu hotela. Da bi bili u mogućnosti da uspešno izvršite svoju poslovnu prezentaciju ili seminar, menadžment hotela je prilikom renoviranja opremio salu sa najmodernijom tehnologijom sa dve prevodilačke kabine. Kapacitet ove sale je 150 mesta.

 

 

HOTEL MAJESTI BEOGRAD ADRESA

Hotel Majestic nalazi se u Beogradu, u pešačkoj zoni ulice Knez Mihailova, tačnije na adresi Obilićev venac 28. Nedaleko od hotela, na svega par minuta šetnje(u svim slučajevima), nalazi se Narodno pozorište, Kalemegdan, Narodni muzej, tradicija Srbije - ulica Skadarlija, mesto pozitivne energije - reka Sava, trg Republike i mnogo toga.

 
Hotel Majestic Kontakt
 
HOTEL MAJESTIC KONTAKT

Telefon za sva vaša pitanja u vezi privatne ili poslovne proslave ali i seminara, prezentacija i predavanja je 062 262 212 i tu smo da vam pomognemo da organizujete sve što ste zamislisli u hotelu Majestic.

Slike Hotel Majestic
ADRESA Hotel Majestic

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara