Hotel Mona Plaza
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Solunska 21, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

250

Proslavite vaš najvažniji dan u jednom od najmodernijih hotela u Beogradu čije osoblje će se maksimalno potruditi da se nezaboravno provedete. Hotel Mona Plaza Beograd je pravo mesto za vašu proslavu kako zbog luksuznog ambijenta, tako i zbog besprekorne organizacije po čemu je hotel odavno poznat.

 

HOTEL MONA PLAZA BEOGRAD PROSLAVE

 

Hotel Mona Plaza Beograd učiniće sve proslave jedinstvenim i unikatnim. Ukoliko želite da izgovorite sudbonosno "Da" baš u hotelu Mona Plaza Beograd, sigurni sm oda ćete zaista uživati. Svečana sala hotela izgleda magično i bajkovito, a kapacitet je 250 sedećih mesta. 

Ukoliko želite, možete celokupnu organizaciju prepustiti njhovoj stručnoj ekipi koja će sve organizovati umesto vas do najsitnijih detalja. Hotel Mona Plaza osmislio je tri paketa za vaše venčanje koji sami možete odabrati a cena se kreće od 55€ po osobi. Paket obuhvata i smeštaj za mladence u kojem se možete odmoriti tokom i nakon vaše svečanosti.

Sva je pažljivo osmišljeno kako biste u svakom trenutku uživali sa vašim gostima kako u ambijentu, tako i u neodoljivim ukusima koji se s' ljubavlju pripremaju.

 

HOTEL MONA PLAZA BEOGRAD NOVA GODINA

Hotel Mona Plaza Beograd Nova godina je specijalna prilika za ekskluzivno veče, zato ne propustite priliku da se kvalitetno provedete. Imajući na umu da je u pitanju jedan od najboljih hotela u Beogradu, očekujte pravi novogodišnji spektakl koji ćete dugo pamtiti.
Hotel Mona Plaza je sjajan odabir onima koji žele glamurozan doček Nove godine gde će sve biti organizovano sa puno stila i na viskokom nivou.

 

 

HOTEL MONA PLAZA BEOGRAD ADRESA

Luksuzni hotel Mona Plaza Beograd nalazi se na odličnoj lokaciji, na adresi Solunska 21, Beograd.

 

 

HOTEL MONA PLAZA BEOGRAD KONTAKT

Ukoliko želite da proslavite vaš poseban dan u hotelu Mona Plaza Beograd, sve informacije možete dobiti na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Hotel Mona Plaza

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Hotel Mona Plaza

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara