Hotel S Klub Jakovo za proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Jakovačke desetine 10, Jakovo, 11276, Srbija

Vidi na mapi

Kapacitet

400 mesta

Naš restoran nacionalne kuhinje je komplementaran spoj tradicionalnog i savremenog nudeći jedinstveno hedonističko iskustvo, uz ukuse i mirise koji će zadovoljiti i najprobirljivije gastronome. Možete uživati u otvorenom ambijentu bašte restorana ili u zatvorenom ambijentu sale sa bazenom i kamin sale. Da biste osetili draži ovog modernog objekta usred prirode morate doći i uveriti se…..

Očekujemo Vas spremni da udovoljimo Vašim potrebama u pogledu zabavnih sadržaja, vrhunske hrane i uživanja u opuštajućem ambijentu.

Organizacija proslava u našem kompleksu može se održati na više lokacija, u zavisnosti od Vaših želja (može biti u zatvorenom, otvorenom ili poluotvorenom prostoru). Svaki prostor krasi savršeni sklad prirode, bazeni, fontane i ostali detalji koji daju dodatnu atraktivnost prostoru.

Restoran ima kapacitet 400 mesta i sastoji se od sale sa bazenom povezane sa baštom (pokretni krov) kapaciteta 300 mesta i galerije restorana sa kapacitetetom od 100 mesta. 

Prepustite organizaciju rođendana nama i proslavite ga nezaboravno. Mogućnost proslave dečijih rođendana i punoletstva. Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje i priliku da organizujemo za Vas jedan takav događaj kao što je krštenje ili rođendan Vaših dragih osoba. Nama će biti posebna čast i zadovoljstvo da budemo deo Vaših trenutaka koji se pamte za ceo život.

Slike Hotel S Klub Jakovo za proslave

Dodatne informacije

Parking

500 mesta
ADRESA Hotel S Klub Jakovo za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
S klub Jakovo - Proslave, Svadbe, Nova godina
S klub Jakovo - Proslave, Svadbe, Nova godina
Sigurno jedna od najlepših sala za proslave i svadbe u ovom delu grada. Idealno mesto za doček Nove godine. Bazen, prelepi enerijer i dobra usluga su idealno mesto za dobro veselje.
16.08.2019.