Hotel S Klub Jakovo za proslave
- Rezervacije: 062/262-212
(1)

Adresa

Jakovačke desetine 10, Jakovo, 11276, Srbija

Vidi na mapi

Kapacitet

400 mesta

Naš restoran nacionalne kuhinje je komplementaran spoj tradicionalnog i savremenog nudeći jedinstveno hedonističko iskustvo, uz ukuse i mirise koji će zadovoljiti i najprobirljivije gastronome. Možete uživati u otvorenom ambijentu bašte restorana ili u zatvorenom ambijentu sale sa bazenom i kamin sale. Da biste osetili draži ovog modernog objekta usred prirode morate doći i uveriti se…..

Očekujemo Vas spremni da udovoljimo Vašim potrebama u pogledu zabavnih sadržaja, vrhunske hrane i uživanja u opuštajućem ambijentu.

Organizacija proslava u našem kompleksu može se održati na više lokacija, u zavisnosti od Vaših želja (može biti u zatvorenom, otvorenom ili poluotvorenom prostoru). Svaki prostor krasi savršeni sklad prirode, bazeni, fontane i ostali detalji koji daju dodatnu atraktivnost prostoru.

Restoran ima kapacitet 400 mesta i sastoji se od sale sa bazenom povezane sa baštom (pokretni krov) kapaciteta 300 mesta i galerije restorana sa kapacitetetom od 100 mesta. 

Prepustite organizaciju rođendana nama i proslavite ga nezaboravno. Mogućnost proslave dečijih rođendana i punoletstva. Nadamo se da ćete nam ukazati poverenje i priliku da organizujemo za Vas jedan takav događaj kao što je krštenje ili rođendan Vaših dragih osoba. Nama će biti posebna čast i zadovoljstvo da budemo deo Vaših trenutaka koji se pamte za ceo život.

Slike Hotel S Klub Jakovo za proslave

Dodatne informacije

Parking

500 mesta

ADRESA Hotel S Klub Jakovo za proslave

NOVA GODINA BEOGRAD - Hotel S Klub Jakovo za proslave - DOCEK NOVE 2021. GODINE

Ponuda za Novu godinu u ovom lokalu će uskoro biti objavljena.
Ako Vas odmah interesuju aktuelne ponude za doček Nove 2021 godine u Beogradu za kafane, restorane, klubove, splavove, hotele i event centre kliknite na link ovde .
Pozovite nas na 062/262-212 da vam predložimo najbolje ponude za docek Nove godine koje Beograd ima.
Call centar Kuda veceras servisa za rezervacije želi vam srećnu Novu 2021. godinu!

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

1 + 5 =
(1) Komentara
S klub Jakovo - Proslave, Svadbe, Nova godina
S klub Jakovo - Proslave, Svadbe, Nova godina
Sigurno jedna od najlepših sala za proslave i svadbe u ovom delu grada. Idealno mesto za doček Nove godine. Bazen, prelepi enerijer i dobra usluga su idealno mesto za dobro veselje.
16.08.2019.