Hotel Tulip Inn za proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(2)

Adresa

Palmira Toljatija 9

Vidi na mapi

Kapacitet

do 300 mesta

Uživanje u kulinarskim specijalitetima je moguće u hotelskom restoranu Nevski, koji je otvoren za goste hotela Tulip Inn, ali i sve one koji bi da uživaju u internacionalnoj kuhinji. Ovaj restoran, kameleonskog tipa, se lako prilagođava najrazličitijim zahtevima klijenata. Postoji mogućnost podele na dva dela i organizovanja poslovnog ručka, svadbene ili rođendanske proslave, različitih prezentacija... U sklopu hotela nalazi se i Absoult café bar u kome do kasnih večernjih sati možete uživati u piću, sendvičima ili kolačima. 

U restoranu Nevski se organizuju svadbena veselja, poslovni ručkovi, privatne i poslovne večere, korporativni kokteli, poslovne prezentacije, itd. U ponudi je sjajan kompletam meni za venčanja po ceni od 25e do 40e, a za korporativne proslave od 25e do 35e. Kapacitet sale za venčanja je do 200 osoba, dok je za korporativne proslave moguće do 300 osoba.

Profesionalni tim hotela je gostima uvek na usluzi da svaki događaj učini nezaboravnim.

 

Slike Hotel Tulip Inn za proslave

Dodatne informacije

Parking

Da
ADRESA Hotel Tulip Inn za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(2) Komentara
Hotel Tulip IN
Hotel Tulip IN
Profesionalno sve! Bravo!
16.08.2019.
Marijana
Marijana
Hotel tulip inn je ponovo pokazao zašto je najbolje mesto za organizaciju proslava! Hvala Tulip Inn što ste naše venčanje učinili savršenim!
11.05.2019.