Hotel Zira
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Ruzveltova 35, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

250

U potrazi ste za idealnim prostorom za vaš poseban dan? Hotel Zira prirediće vam proslavu za pamćenje. Sala će vas oduševiti već pri prvoj poseti.


HOTEL ZIRA ZA PROSLAVE

Hotel Zira poseduje fantastičnu salu za sve svrste proslava koja je uređena vrlo luksuzno i glamurozno kako bi vaša proslava bila na visokom nivou. Duh elegancije i luksuza se prožima kroz prostor hotela Zira, ambijent stvoren za one koji traže notu glamura i bezvremenskog stila. Hotel Zira poseduje ozvučenje I rasvetu rađenu po poslednjim standardima kako bi sve bilo savršeno za vaš poseban dan.

Gastronomski specijaliteti koji se pripremaju za vase proslave spremaju se na poseban I jedinstven način po receptu koji je samo njima poznat. Svaki detalj u sali rađen je sa posebnom pažnjom I dopašće vam se apsolutno sve što hotel Zira nudi. Možete obaviti građansko venčanje na terasi koja izgleda fantastično I delovaće sve kao iz bajke.

Ukoliko biste želeli da organizujete nekoga za organizciju vašeg dana, tim hotela Zira za proslave organizovaće sve za vas do najistnijeg detalja, od sitne dekoracije, cveća, muzike, fotografa I kompletnog menija, Zira tim potrudiće se da pročita svaku vašu misao I ispuni svaku vašu želju.

Kapacitet ovog mesta za proslave je do 250 osoba, dok 5 konferencijskih sala mogu primiti do 400 ljudi.

Budite uvereni da će vasa proslava u hotelu Zira biti jedinstvena I sigurno puna uspomena koje ćete dugo pamtiti.HOTEL ZIRA ADRESA

Hotel Zira nalazi se u samom centru grada, na adresi Ruzveltova br. 35, što čini ovo mesto idealnim za proslave jer je dobro povezan sa svakim delom grada.HOTEL ZIRA KONTAKT

Ukoliko želite proslavu u ovom fantastičnom hotelu Zira, možete kontaktirati 062/262-212 (sms, Viber,WhatsApp) kako biste dobili sve potrebne informacije.

 

Slike Hotel Zira
ADRESA Hotel Zira

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara