Imperija M
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Zrenjaninski put 153h, Borča

Vidi na mapi

Kapacitet

350

 

Ako ste maštali o glamuroznoj proslavi sa stilom, Imprerija M biće vas savršen odabir za magične trenutke. Neka vaša proslava bude za prepričavanje u elegantnom stilu u kojem će svi uživati.

 

IMPERIJA M ZA PROSLAVE

 

Imperija M nalazi se nadomak Borče, što vam pruža malo intimniju varijantu proslave u kojom ćete uživati. Sala je osmišljena tako da učini vaš specijalan dan elegantnim, kako biste vaše sudbonosno "Da" izgovorili u jedinstvenom ambijentu.

Imperija M postoji već neko vreme i oduševljava svojim enterijerom koji je izuzetno glamurozan i specijalno opremljen najkvalitetnijim detaljima, kao i opremom koja će vašu proslavu podići na sam vrh.

Ukoliko želite, možete prepustiti celu organizaciju vrhunskim stručnjacima i možete sami osmisliti dekoraciju, muziku i hranu. Što sto pomislite, organizatori Imperije M pretvoriće u realost. Ovo je prostor koji iza sebe ima niz uspešno organizovanih venčanja, krštenja, korporativnih proslava, rođenja i drugih različitih događaja koji su protekli fantastično.

Ta vas i vaše goste, obezbeđen je parking za 150 vozila tako da ćete svi potpuno uživati u vašem specijalnom danu.

 

 

IMPERIJA M ADRESA

 

Luksuzni Imperija M nalazi se kao što smo rekli, nadomak Borče tačnije na adresi Zrenjaninski put 153h.

 

 

IMPERIJA M KONTAKT

 

Ukoliko želite da organizujete proslavu u magičnom ambijentu Imperija M, možete kontaktirati broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

Slike Imperija M

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Imperija M

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara
Sve ponude Nova godina