Just Vanilla
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Obrenovački drum 39, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

750

Želite proslavu na Adi Ciganliji? Just Vanilla je prostor za proslave koji će vam se veoma dopasti i učiniti vašu proslavu lepšom. Zahvaljujući modernom enterijeru i šrijatnom ambijentu sigurni smo da će vaša proslava biti zaista posebna.

 

JUST VANILLA ZA PROSLAVE

Just Vanilla nalazi se skoro na kraju Makiške strane na Adi Ciganliji i jedan je od klubova sa dugom tradicijom. Osmišljen je sa puno pažnje kako bi prostor bio dopadljiv i starijoj i mlađoj populaciji. Veoma atraktivnog izgleda čini se kao idealno mesto za proslave poput venčanja, krštenja, korporativnih proslava, maturskih večeri i punoletstva.

Ako ste zamislili proslavu koja će biti organizovana drugačije u odnosu na neki standard i to je moguće. Klub Just Vanilla poseduje sve što je potrebno za proslave, od potrebnog inventara do najkvalitetnijeg ozvučenja i rasvete. Tu je i parking za sve vaše goste tako da ne morate brinuti o tome.

Klub Just Vanilla prostire se na dva nivoa i moguće je organizovati dve proslave u istom trenutku. Kapacitet lokala je do 750 gostiju što se čini kao sjajno mesto za velike žurke. Ovde je organizovan zaista veliki broj proslava tako da vam garantujemo profesionalnost i kvalitet na visokom nivou.

 

KLUB JUST VANILLA ADRESA

Klub Just Vanilla nalazi se u najlepšem delu Beograda, odnosno na Adi Ciganliji na Makiškoj strani, na adresi Obrenovački drum 39.

 

KLUB JUST VANILLA KONTAKT

Ukoliko želite proslavu na zavidnom nivou, klub Just Vanilla je savršeno mesto za vašu proslavu. Kontaktirajte nas kako biste dobili sve potrebne informacije I rezervisali vaš termin na vreme 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Just Vanilla

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Just Vanilla

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Marija Pušelja Đokić
Marija Pušelja Đokić
Ovde sam se venčala i proslava je bila savršena! Preporučujem!
10.06.2020.