Kafana Barberi za proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Bulevar Milutina Milankovića 1, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

200

Za vrhunski provod kada je vaš specijalan dan u pitanju, odaberite kafanu Barberi koja vam garantuje magičan provod. Imajući na umu da vaš poseban dan treba biti proslavljen u lepom ambijentu, kafana Barberi nudi pravi tradicionalni ambijent u kojem svaka proslava ima posebnu draž.

 

KAFANA BARBERI PROSLAVE

 

Kafana Barberi mnoge proslave učinila je jedinstvenim. Svaki detalj rađen je sa posebnom pažnjom kako bi u potrunosti doprineo lepoti svake vaše proslave i učinio da se osećate prijatno u svakom trenutku. Ono čime se kafana Barberi može pohvaliti, jeste veliki broj uspešnih proslava koje su protekle nezaboravno.

Možete sami odabrati ponudu tačnije meni koji će se služiti za vaš poseban dan. Isto tako, tu je i bogata ponuda za svakoga po nešto. U ponudi su dve vrste menija po ceni od 29€ i 39€.

Ukoliko nemate previše vremena za organizaciju, možete je prupustiti iskusnim organizatorima koji će vaše želje pretočiti u realnost. Kafana Barberi poseduje vrhunsku uslugu koja će vam biti na raspolaganju tokom celog dana.

Za potpuni užitak kada je vaš specijalan dan u pitanju, kafana Barberi ima najkvalitetniju rasvetu i ozvučenje kako bi sve bilo na visokom nivou. Unutrašnji deo kafane je komforan i ceo prostor može se preurediti prema vašem ukusu i željama.

Ono što je sigurno, jeste da ćete u potpunosti uživati u svakom trenutku tokom vaše proslave, kao i da će vaši gosti biti zadovoljni ponudom i ambijentom koji ostavlja bez daha.

 

KAFANA BARBERI ADRESA

 

Kafana Barberi nalazi se na sjajnoj lokaciji, a adresa je Bulevar Milutina Milankovića 1, Beograd. 

 

KAFANA BARBERI KONTAKT

 

Ukoliko želite proslavu u kafani Barberi, za sve informacije možete pozvati 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Kafana Barberi za proslave
ADRESA Kafana Barberi za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Sandra
Sandra
Prelep ambijent!
24.11.2021.
Sve ponude Nova godina