Kafana Čedić za proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(3)

Adresa

Vodovodska 119, Žarkovo

Vidi na mapi

U Vodovodskoj ulici u Žarkovu nalazi se stari ugostiteljski objekat porodice Čedić. Ova kuća nosi naziv porodice koja decenijama upravlja objektom koji je uvek imao reputaciju mesta gde se “dobro jede”.

restoranu Čedić, pored ugrađenog duha domaće atmosfere koju pružaju njegovi domaćini, još prijatniji ambijent čini jelovnik koji obiluje domaćim specijalitetima spremljenim po starim recepturama. Poslužnjivanje projice i domaćeg sira, koji služe kao uvod u gurmanluke, i dalje se tradicionalnom primenjuje kao dobrodošlica gostima koji se uvek rado vraćaju. Uživaćete i u izvrsnim mezetlucima, teletini ispod sača, roštilju, tradicionalno kuvanim jelima, domaćim poslasticama … Radno vreme kafane Čedić je od 11h do 23h svakog dana.

Prateći nove trendove u srpskom ugostiteljstvu kafana Čedić je proširila svoju ponudu i uvrstila ketering kao uslugu koja će vam olakšati organizaciju slava, koktela, rodjendana i raznih proslava. Ketering obiluje domaćim proizvodima dekorisanim u prepoznatljivom stilu, krasiće vaše stolove i mamiti osmehe zadovoljnim gostima. Jedna od usluga koju ketering pruža je i dostava toplih obroka, sendviča i slanog doručka za zaposlene. Svi obroci su pakovani u nepovratnoj ambalaži i uz pribor za jelo.

Izdvajamo neke od specijaliteta:
- teletina ispod sača
- svinjska rebarca ispod sača
- ćevapi na kajmaku
- pečene butkice
- kolenice u kiselom kupusu
- pihtije
- škembići
- pasulj sa suvim rebrima

Slike Kafana Čedić za proslave

Dodatne informacije

Parking

Ulični parking
ADRESA Kafana Čedić za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(3) Komentara
Mirka
Mirka
Super restoran u kraju!
23.08.2019.
Marija
Marija
Odličan restoran. Dobra hrana
23.08.2019.
Kod Čede se dobro jede
Kod Čede se dobro jede
Dobar restoran sa jos boljom klopom. Sve pohvale!
23.08.2019.