Kafana Lisac
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Pere Velimirovića 28, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

80 + 20 (bašta)

Kafana Lisac jedna je od najlepših kafana u Rakovici gde je svaka poseta posebna priča. U pitanju je pravo ušukano mesto gde ćete doživeti najlepše trenutke tokom vaše proslave. Ako ste zamišljali svoj poseban dan u autentičnom ambijentu koji osvaja na prvi pogled, onda je to kafana Lisac.

 

KAFANA LISAC PROSLAVE

 

Kafana Lisac učiniće vaše proslave nezaboravnim. Ceo prostor odiše tradicijom i elegancijom, što posebno doprinosi kvalitetu svake proslave, bilo da je u pitanju, venčanje, punoletstvo, rođendan, ili korporativna proslava.

Kod nas je svaka proslava ispunjena pozitivnom atmosferom, nasmejanim gostima i trenucima za pamćenje. U kafani Lisac očekuje vas uigrano i profesionalno osoblje koje će vam biti na raspolaganju tokom cele proslave.

Kapacitet kafane Lisac za proslave je do 80 sedećih mesta unutar kafane, sa još 20 mesta u bašti. Bašta je tek posebna priča, koji god period godine odabrali. Uživaćete u našoj pažljivo dekorisanoj baštici koja će ostaviti bez daha i vaše drage goste.

Naša jela se pripremaju sa puno pažnje i umeća, u šta ćete se uveriti već nakon prvog zalogaja. Tu smo da vaš poseban dan učinimo nezaboravnim i pružimo maksimalno uživanje u svakom trenutku jer, uz vaše ideje i našu realizaciju, vaš dan će i za vas i za vaše goste ostati zauvek zapamćen.

 

KAFANA LISAC ADRESA 

Naša prelepa kafana Lisac nalazi se u mirnom delu Beograda, na Rakovici, na adresi Pere Velimirovića 28. Lokacija je sama po sebi idealna za proslave bilo kog tipa.

 

 

KAFANA LISAC KONTAKT

Ukoliko želite da proslavite vaš dan u kafani Lisac, pozovite nas i rezervišite vaš datum već danas. Kontakt telefon:  069/19-02-095.

 

Slike Kafana Lisac

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da
ADRESA Kafana Lisac

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara