Kafana Sokače
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Vodovodska 158, Bele vode, Beograd

Vidi na mapi

Kafana Sokače je jedna od najpopularnijih kafana u Beogradu gde možete organizovati proslave svih vrsta. Uživajte u rpavom tradicionalnom ambijentu koji će vas potpuno odušeiviti u svakom smislu.

Daleko od gradske gužve u vreve nalazi se sjajna kafana Sokače koja će se potruditi da uživate tokom cele proslave sa vašim najdražima. 

 

KAFANA SOKACE PROSLAVE

 

Kafana Sokace nudi prave tradicionalne proslave koje će ostaviti bez daha sve vaše goste. Prostrana i prijatna, ovo je kafana sa dušom gde se svakog vikenda organizuju odlični muzički nastupi.

Kafana Sokače vam nudi niz mogućnosti kada su proslave u pitanju i možete sami sve organizovati, a možete kompletnu organizaciju prepustiti stručnom osoblju koje će vam obezbediti sve do najsitnijih detalja. 

Ovo je kafana koja iza sebe ima niz uspešno organizovanih proslava, zato sa sigurnošću tvrdimo da je ovo odlično mesto za svaku priliku.

Kafana Sokače Nova godina je definitivno jedan od najtraženijih dočeka u Beogradu, zato je naša topla preporuka da doživite ovakvo nesvakidašnje novogodišnje veče.

Odaberite kafan uSokače i budite deo najlepših proslava u Beogradu!

 

 

KAFANA SOKACE ADRESA

 

Kao što smo pominjali, kafana Sokače nalazi se daleko od gradske gužve, na adresi Vodovodska 158, Beograd.

 

 

KAFANA SOKACE KONTAKT

 

Ako želite da organizujete proslavu u kafani Sokače, sve intormacije možete dobiti na broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

Slike Kafana Sokače

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Kafana Sokače

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara