Kafanica Bakara
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Ada ciganlija bb, Beograd

Vidi na mapi

Kafanica Bakara je restoran gde vas očekuje nezaboravna proslava u kojoj ćete uživati sa vašim najdražima. Prepustite se magičnom ambijentu i uživajte u svakom trenutku kada je vaš specijalan da u pitanju. 

Posebnu atrakciju ovog restorana predstavlja sama lokacija, Ada Ciganlija koja vam pruža mogućnost magičnih fotografija koje ćete stvoriti za vaš poseban dan.

 

 

KAFANICA BAKARA PROSLAVE

 

Kafanica Bakara proslave je posebna prilika da vaša proslava bude organizovana na visokom nivou. Kafanica Bakara sačinjena je od drveta i daje pravi tradicionalni izgled gde proslava ima poseban značaj. Bilo da želite da organizujete rođendan, venčanje, korporativnu proslavu ili punoletstvo, kafanica Bakara udovoljiće vam u svakom smislu.

Sami odaberite ponudu hrane i pića, kao i dekoraciju koja će doprineti lepoti vaše proslave. 

Ono čime se kafanica Bakara može pohvaliti, jeste besprekorna organizacija i vrhunska usluga koja će vam biti na raspolaganju tokom cele proslave.

Prostran ambijent restorana čini se odličnom za organizaciju većih ili manjih proslava, i ceo prostor može se preurediti prema vašim potrebama. Uživajte u svakom trenutku tokom vaše proslave i provedite nezaboravan dan sa vašim dragim ljudima u magičnom ambijentu kafanice Bakara.

Kafanica Bakara Nova godina predstavlja jedan od najtraženijih dočeka, zato ga doživite da biste razumeli zbog čega je toliko jedinstven i popularan. 

 

KAFANICA BAKARA PROSLAVE ADRESA

 

Kafanica restoran Bakara nalazi se, kao što smo rekli, na Adi Ciganliji bb, u pravcu ka terenima na Adi Ciganliji.

 

KAFANICA BAKARA PROSLAVE KONTAKT

 

Ukoliko želite da organizujete proslavu u kafanici Bakara, pozovite broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Kafanica Bakara

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Kafanica Bakara

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara