Kafe klub Režija
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Svetogorska 14a, Beograd 11000

Vidi na mapi

Kapacitet

150

U samom srcu Beograda, nalazi se sjajni klub Režija koji će vas očarati svojim kvalitetom i izgledom. Lokal je idealan da popijete kaficu sa vašim prijateljima, ali i da proslavite vaš važan dan u ovom sjajnom ambijentu.

 

KLUB REŽIJA ZA PROSLAVE

Klub Režija sastoji se iz tri zasebne celine koje oduhvata 150 sledećih mesta a 250 za koktel varijante. Idealan je za različite proslave , ovde možete organizovati rođendan, krštenje, korporativne proslave, devojačke imomačke večeri kao i mnoge druge vrste proslava. Ovde je muzički program raznovrstan i smenjuje se po danima, ali za vašu proslavu možete sami odlučiti da li želite bend ili živu svirku.

Vašoj proslavi dodatno će doprineti savršen enterijer koji je vrlo prijatan jer ima dosta vrlo komfornih fotelja, kao i sjajna rasveta i ozvučenje koja je rađena po poslednjim standardima. Posebno je zanimljivo što ovaj lokal krasi galerija vesele i fenomenalne Ljudmile Tomić. Oduševiće vas raznovrsni gastronomski specijaliteti po čemu je ovo mesto poznato beograđanima.

Klub Režija za vašu proslavu nudi vam kompletnu organizaciju vašeg dana, od celokupnog osoblja do muzike, dekoracije, fotografa i obezbeđenja. Budite uvereni da ćete ovde doživeti proslavu za pamćenje.


KLUB REŽIJA ADRESA

Fantastični klub Režija nalazi se u najlepšem delu Beograda, u starom gradu, na adresi Svetogorska 14a pa vam sigurno neće biti problem da ga pronađete.


KLUB REŽIJA KONTAKT

Ukoliko biste želeli da proslavite vaš važan dan uz vaše najdraže, pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) možete dobiti sve potrebne informacije.

Slike Kafe klub Režija

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Kafe klub Režija

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Tatjana
Tatjana
Sjajno i prelepo mesto, idealno je za rođendane!
16.03.2020.