Karbon Event Centar
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Severni bulevar 6a, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

250 sedećih mesta, 400 koktel varijanta

 

 

Karbon event centar je nesvakidašnji prostor za proslave u Beogradu, kako zbog imena, tako i zbog samog enterijera koji bi mogli savršeno da opišemo u samo tri reči: minimalizam, funkcionalnost i elegantnost.

  

 Karbon Beograd

 

KARBON BEOGRAD

Karbon je u potpunosti prilagodljiv svakom vašem povodu za proslavu, bilo da je to venčanje, korporativni događaj, kulturno-umetnička manifestacija, rođendan, modna revija, konferencija, snimanje spotova ili krštenje. Kao moderan i funkcionalan prostor, prilagođava se svakom dekorisanju koje vi želite jer je urađen u neutralnim tonovima i materijalima, popularnije poznato kao minimalizam. Kapacitet proslava je do 250 sedećih banket mesta ili 400 mesta u koktel varijanti, što se najčešće koristi kada su u pitanju prezentacije i promocije kompanija.

Do sada je u Karbon event centru, organizovan veliki broj privatnih proslava ali i korporativnih od strane firmi kao što su: Societe Generale banka, NYX Professional Makup, Aura, Elle magazin, Francusko-srpska privredna komora i mnogi drugi.

Karbon, pored svega navedenog, nudi još i izbor stolova: banket pravougaoni i okrugle stolove; barske stolove; savremenu klimatizaciju prostora; optički internet; privatni apartman; servisne prostorije; ozvučenje; parking za 100 vozila i još mnogo toga.

 

 Karbon Beograd Vencanja

 

KARBON BEOGRAD VENČANJA

Svi zaposleni u Karbon event centru se trude da vaš najlepši dan prođe u najboljem i najlepšem mogućem redu. Sa velikom pažnjom i bez kompromisa, trude se da dobijete samo najbolje, bez obzira za koji se paket opredelite a pored usluge, u ponudi je i kompletna organizacija vaše svadbe odnosno venčanja.

 

KARBON BEOGRAD ADRESA

Karbon event centar, nalazi se u Beogradu, na adresi Severni Bulevar 6a, u neposrednoj blizini Bogoslovije i Vukovog spomenika.

 

KARBON KONTAKT

Za sve što smo naveli i još mnogo toga, dovoljno je da pozovete 062 262 212 i naš tim će vam pomoći da ostvarite sve što ste zamislili u Karbon event centru.

 

KARBON BEOGRAD SLIKE

Izabrali smo samo nekoliko slika iz Karbon event centra za koje mislimo da će vam dovoljno približiti za šta je sve moguć ovaj prostor za proslave.

 

Karbon Beograd Slike

Karbon Beograd Slike

Karbon Beograd Slike

Karbon Beograd Slike

 

karbon slike

 

 

 

Slike Karbon Event Centar
ADRESA Karbon Event Centar

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara