Klub Bombo Džej
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Studentski trg 11, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

250

Klub Bombo Džej nalazi se u samom centru Beograda, i jedan je od novijih lokala koje je idealno za vašu proslavu. Odlično je povezan sa prevozom pa je ovo olakšavajuća okolnost za vaše goste. Klub se najčešće izdaje za dečije rođendane, punoletstva, žurke, momačke i devojačke večeri, diplomske večeri itd.

 

KLUB BOMBO DŽEJ BEOGRAD

Ono što je posebno zanimljivo a većina možda ne zna da ovaj klub nosi ime po vlasniku a to je čuveni pevač Džej Ramadanovski.

Enterijer ovog lokala sačinjen je u kombinaciji mermera i drveta, a u ponudi su barski stolovi, visoka sedenja kao i veliki broj kožnih separea za one koji uživaju u komforu. Klub poseduje najsavremeniju rasvetu koja će vas oduševiti i ozvučenje kako bi vaša proslava bila na visokom nivou.

Kapacitet ovog kluba je od 50 do 250 gostiju što je čini idealnom za sve vrste proslava.

Atmosfera koju ćete osetiti u Bombo Džeju je neponovljiva I zaista jedinstvena, a ugostiteljska usluga toliko profesionalna I kvalitetna da čak ni najzahtevniji gosti neće imati zamerke. Poznato je da se ovde proslavilo mnogo kvalitetnih proslava koje su završene uspešno tako da nemojte sumnjati u ovaj fantastični klub.

Uz zakup lokala možete dobiti kompletnu organizaciju vaše proslave, od dekoracije, hrane, pica, benda, obezbeđenje, fotografa kao I celokupno osoblje.

 

KLUB BOMBO DŽEJ ADRESA

Klub Bombo Džej nalazi se u samom centru Beograda, na asresi Studentski Trg br. 11, pa vam neće biti problem za prevoz jer je odlično povezan sa svim lokacijama.

 

KLUB BOMBO DŽEJ KONTAKT

Ukoliko biste želeli da organizujete proslavu u klubu Bombo Džej, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako biste dobili sve potrebne informacije.

 

Slike Klub Bombo Džej

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Klub Bombo Džej

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Miroslav
Miroslav
Sjajno mesto za proslave rodjendana!
16.03.2020.