Klub Komitet
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Karađorđeva 2-4, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

350

Svakoj proslavi potreban je komforan ambijent u kojem će svaki gosr posebno uživati, zato odaberite klub Komitet koji pomera sve granice svojim neodoljivim enterijerom i jedinstvenom organizacijom. Ako ste maštali o proslavi koja će biti na samom vrhuncu i gde će organizacija biti besprekorna, ovo je savršeno mesto da udovoljite sebi na pravi način.

 

KLUB KOMITET PROSLAVE

 

Klub Komitet proslave će učiniti nezaboravnim. Prepustite se mašti i svoje želje pretočite u realnost i neka vaš specijalan dan bude proslavljen sa stilom. Klub Komitet je mesto najboljeg provoda u Beogradu, a pored toga nudi mogućnost organizacije svih vrsta proslava i nudi različite pogodnosti.

Ukoliko želite, sve možete prepepustiti stručnom timu koji će vam pomoći da realizujete svaku želju kako bi i vi zajedno sa vašim gostima uživali. Kapacitet kluba je do 350 ljudi i ceo prostor može se preurediti prema vašim idejama.

 

 

U ponudi je nekoliko set menija koje možete odabrati a set meniji podrazumevaju premium hranu i bogatu ponudu najkvalitetnijeg pića koje na raspolaganju tokom cele proslave. Takođe, klub Komitet poseduje kompletnu tehničku opremu vrhunskog kvaliteta, a sami možete odabrati bend ili pevače koji će ulepšati vašu proslavu na poseban način. Nadomak kluba nalazi se parking Beton hale koji raspolaže sa 387 parking mesta za sve vaše goste.

Klub Komitet posebno se potrudio da udovolji svakom pojedincu i priušti pravi užitak kada je organizacija proslave u pitanju. Prostor je takav da se unutar kluba mogu organizovati svi tipovi proslave a enterijer je ono što će vas posebno oduševiti. Svaki detalj rađen je sa posebnom pažnjom kako bi doprineo da svaka proslava bude glamurozna i elegantna.

Doživite vašu proslavu koja će se dugo pamtiti i obezbedite sebi i vašim gostima provod kakav zaslužujete!

 

 

KLUB KOMITET ADRESA


Sjajni klub Komitet nalazi se na odličnoj lokaciji, u Beton hali, na adresi Karađorđeva 2-4, Beograd.

 

KLUB KOMITET KONTAKT

 

Ukoliko želite da proslavite vaš specijalan dan u klubu Komitet, sve informacije možete dobiti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Klub Komitet

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

Pristup invalidskim kolicima

Da
ADRESA Klub Komitet

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nina
Nina
Jako lep prostor!
27.11.2021.