Klub Premium
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Nemanjina 4, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

100 ljudi

Klub Premium je novootvoreni klub u centru grada, nalazi se na lokaciji nekadašnjeg Light bar-a i pogodan je za organizovanje različitih proslava do 100 gostiju.

Ovde možete organizovati svoje momačke i devojačke večeri, privatne žurke, korporativne proslave, rođendane ili slično. U toku dana možete iznajmiti prostor za sastanke i neobavezno druženje sa kolegama.

 

KLUB PREMIUM ZA IZNAJMILJIVANJE


Klub Premium poseduje veliki broj separea, barskih stolova sa stolicama i ceo lokal može se preurediti prema vašim potrebama i željama. Idealan je za proslave kapaciteta do 100 ljudi.
Ako želite da vam se gosti opuste i uživaju na vašoj proslavi, klub Premium je idealno mesto jer klub vode profesionalci koji svakom gostu posvećuju maksimalnu pažnju i trude se da im ispune sve želje.
Pored iznajmljivanja kluba u ponudi je takođe kompletna organizacija vaše proslave. Biće vam obezbeđeno kompletno osoblje, obezbeđenje, muziku (ukoliko želite dj-a ili bend), kompletnu ponudu pića i hrane, dekoraciju, profesionalno fotografisanje i snimanje i sl.

KLUB Premium poseduje najkvalitetmije ozvučenje i rasvetu kako bi vaša proslava bila na visokom nivou. Klub Premium uspešno je organizovao mnogo različitih proslava koje su prošle vrlo uspešno zato ne sumnjajte u vašu organizaciju.


KLUB PREMIUM ADRESA

Fantastični i jedinstveni klub Premium nalazi se u samom centru grada, na adresi Nemanjina br. 4. što čini ovo mesto idelanim za sve proslave.

KLUB PREMIUM KONTAKT

Ukoliko želite da proslaviti uz vaše najdraže vaš važan dan u ovom klubu, možete nas kontaktirati pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako biste dobili sve potrebne informacije.

Slike Klub Premium
ADRESA Klub Premium

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nikoliina
Nikoliina
Sjajno mesto, slavila sam ovde 18ti rođendan, žurka se i dan danas prepričava :)
16.03.2020.