Klub Radost
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Karađorđeva 44

Vidi na mapi

Kapacitet

70

Radost klub je jedan od nekoliko lokala u Karađorđevoj koji zajedno pružaju potpuno jedinstveni način uživanja beograđanima. Radost klub je jedan od najvećih lokala I uspešno organizuje već nekoliko godina sve vrste privatnih proslava. Ukoliko želite proslavu u urbanom ambijentu onda je klub Radost savršeno mesto za vas.

 

KLUB RADOST BEOGRAD ZA PROSLAVE

Radost klub nije samo tipičan klub za izlaske. Tu je restoran fantastičnih gastronomskih specijaliteta koji se sa posebnom pažnjom pripremaju kako bi svaki gost specijalno uživao. Radost klub nalazi se u Karađorđevoj I čini se kao sjajno mesto za sve vrste proslava . Bilo da želite urbano venčanje, krštenje, maturske večeri, korporativne proslave I punoletstva, klub Radost će vam se prilagoditi za svaku priliku I učiniti vašu proslavu fantastričnom.

Kapacitet restorana je 70 sedećih mesta I odličan je lokal za intimnije proslave . Sigurni smo da će vaši gosti uživati I da će vasa proslava biti veoma komforna. Radost klub poseduje I baštu u kojoj može sedeti 60 gostiju pa ukoliko je vaša proslava bude tokom leta, uživaćete u prelepoj bašti.

Mi smo sigurni da ćete uživati u vašoj proslavi u klubu Radost jer daje posebnu notu elegancije I svojim enterijerom čini proslavu nekako drugačijom. Ukoliko želite, klub Radost vam može orgsanizovati proslavu do najsitnijih detalja I učiniti je onakvom kakvom vi želite. Pomoći će vam pri odabiru dekoracije, muzike gastronomskih specijaliteta.

 

KLUB RADOST ADRESA

Klub Radost nalazi se na idelanoj lokaciji u samom centru zbivanja I predstavlja savršeno mesto za sve vrste proslava. Adresa je Karađorđeva 44.

 

KLUB RADOST KONTAKT

Ukoliko želite da organizujete proslavu u klubu Radost, kontaktirajte nas pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp)

Slike Klub Radost

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Klub Radost

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Nina
Nina
Najbočlje mesto za proslave!!! Veoma kul!
11.06.2020.
Sve ponude Nova godina