Klub Red Shoes
- Rezervacije: 062-111-22-33
(1)

Adresa

Ada Ciganlija, lokal br. 7, Beograd, Čukarica

Vidi na mapi

Kapacitet

1200 ljudi

Klub Red Shoes Cafe je sastavljen iz više tematskih celina i nivoa. Sadrži deo sa ogromnim šankom, udobnim klupskim garniturama unutar objekta kao i ispred objekta. Zatim restoranski deo sa klasičnim drvenim nameštajem, deo sa pergolama i poseban deo na plaži sa ležaljkama i baldahinima. Ono na šta su u Red Shoesu posebno ponosni je veliki kamin smešten u centru unutrašnjeg dela kafe klub restorana, pored koga se možete ugrejati u hladnijim danima.

Ova sjajna priča “Cipelice” omogućava da se jednostavno iz letnjeg lokala na plaži, transformiše u zivahan noćni klub, restoran sa prijatnim ambijentnom pogodan za sve vrste proslava ili da dočeka svoje goste u zimskom ambijentu kraj toplog kamina. Tako da u klubu Red Shoes Cafe ništa nije nemoguće.

Sjajan prostor kluba Red Shoes Cafe je takođe namenjen za sve vrste svečanosti. U okviru "Cipelica", postoji banket sala pogodna za sve vrste proslava i svadbenih ručkova. Reči hvale zadovoljnih mladenaca dan posle najsvečanijeg trenutka u životu svakog od nas ili uspešno organizovane proslave firmi daju ovoj “šunjalici“ za pravo da vas pozove da im prepustite organizaciju i vaše proslave. Sve to na gornjem nivou lokala sa jedinstvenim pogledom na jezero, a opet izdvojeni tako da najlepše trenutke "sebično" podelite samo sa svojim gostima.

Mnogo je bilo zahteva, ali Red Shoes Cafeu je uvek zadovoljstvo da ispunjavaju sve želje. Venčanje ili proslava na otvorenom, vatromet iznenadjenja ili čuvanje dece uz Diznijevu predstavu, neka vam ne budu ograničenja šta sve može Red Shoes može za vas da uradi, nego samo dodatna inspiracija.

Slike Klub Red Shoes

Dodatne informacije

Parking

Ulični parking
ADRESA Klub Red Shoes

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(1) Komentara
Novi Red Shoes
Novi Red Shoes
Najpovoljnije mesto u Beogradu. Pa još na jezeru. Cene su neverovatno niske. Uverite se. Meni po osobi za neograničeno piće i hranu manji od 20 evra.
16.08.2019.
Sve ponude Nova godina