Klub Santo Domingo za proslave
- Rezervacije: 062-111-22-33
(4)

Adresa

Vojvode Šupljikca 31, Beograd, Vračar

Vidi na mapi

Kapacitet

220 ljudi

Santo Domingo pronaći ćete u centru Vračara. U prijatnom ambijentu kafe-restorana na veoma atraktivnom mestu u Beogradu, uživaćete u izvrsnim internacionalnim jelima.
Elegantan izgled i toplina boja, pružiće vam ugodne trenutke za provod sa prijateljima i intimne momente sa vašom voljenom osobom. Skladan odnos boja i elemenata koji čine enterijer lounge bara "Santo Domingo" zaslužni su za pozitivne utiske naših gostiju.

Gastronomska oaza koja vas očekuje u baru Santo Domingo, zadovoljiće kriterijume i najvećih gurmana. Nećete moći da odolite vrhunskim specijalitetima koje majstori kulinarstva spremaju za vas. Jela od mesa, paste i neodoljive poslastice, bogatstvom svojih mirisa i ukusa, zagolicaće vašu maštu. Iz ponude izdvajamo posebnu paletu obroka za vreme doručka, kao i jela za poneti. U specijalitetima kafe-restorana Santo Domingo možete da uživate i u toplini vašeg doma.

Najbolji provod u gradu uz interesantne koktele, propraćene živom svirkom, učiniće da postanemo vašem omiljeno mesto za izlazak. Proverite zašto mnogi tvrde da su kod nas pili najbolje koktele u gradu. Nesvakidašnja ponuda alkoholnih pića, upotpuniće vašu posetu restoranu.

Za vaše odlično raspoloženje i još jedan nezaboravan vikend, pobrinuće se vrhunski muzičari i bendovi, koji će živom svirkom podići atmosferu i učiniti da zaboravite na sutra. Nastupi poznatih klubskih pevača i bogat muzički repertoar zabaviće vas kao nikad do sad.

Santo Domingo bavi se takođe i iznajmljivanjem prostora za različite vrste vaših proslava, u privatne i poslovne svrhe. Po veoma pristupačnoj ceni, na raspolaganju vam je naša kompletna usluga keteringa hrane i pića iz šanka. Biće nam zadovoljstvo da budemo vaši domaćini. Cena kompletnog menija za vašu proslavu firme kreće se od 30e do 40e. 

 

Slike Klub Santo Domingo za proslave

Dodatne informacije

Parking

Da
ADRESA Klub Santo Domingo za proslave

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(4) Komentara
Marija
Marija
Odličan izbor za proslave!
23.08.2019.
Santo Domingo klub
Santo Domingo klub
Super je sto ima klub restoran i deo za proslave.
23.08.2019.
Santo domingo
Santo domingo
Odličan objekat za proslave punoletstva!
17.06.2019.
dusan
dusan
top objekat !
23.05.2019.