Klub Sugar and Spice za proslave
- Rezervacije: 062/262-212
(3)

Adresa

Bulevar Nikole Tesle 3, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

500 ljudi

Klub Sugar and Spice je koncipiran kao pancake-house sa internacionalnom fusion kuhinjom kreiranom oko palačinki, vafli i puter palačinki. U ponudi ove palačinkarince su slatke i slane kreacije kao i glavno jelo salate i spikes (ražnjići) sa raznim vrstama mesa, povrća i sireva.

Enterijer kluba Sugar and Spice prati opštu tendenciju ovog kluba – biti poseban i jedinstven. Istovremeno moderan i retro, što daje posebnu čar ovom mestu. Preko celog zida se proteže retro-futuristički led ekran veličine 70m2, koji u kombinaciji sa dodatnom rasvetom u klubu, ostavlja bez daha. U prostoru dominiraju i disko kugle kao i veliki šank u čijem se centralnom delu nalazi izdignut pult za Dj-a.

Mesta za sedenje, raspoređena su tako da možete da birate između većih i manjih kožnih separea, koji su dopunjeni kožnim tabureima, tako da niko ne ostane bez mesta za sedenje. Klub poseduje i dva bara sa po 12 mesta, kao i niska sedenja sa kožnim foteljama. Boje koje dominiraju u ambijentu su narandžasta, žuta, crvena i ljubičasta, mada fantastična rasveta dosta utiče na boje. Pop art i nevinost 70ih su tema.

Ono što je najveći problem sličnih mesta u gradu, prevaziđeno je vrhunskom ventilacijom, kao i visoko kvalitetnim ozvučenjem, koje se koristilo na koncertu Rolling Stones-a. Dobro ozvučenje, savršeno osvetljenje, ambijent osmišljen tako da inspiriše i pruži osećaj ‘’kao da ste otputovali u neku svetsku metropolu’’ .

Kompletan koktel bar sa najpopularnijim klasičnim koktelima i kreacijama kuće je na raspolaganju gostima. Alkoholni i bezalkoholni napici, sporo ceđeni sokovi I voćni blendovi su takođe u ponudi. Ovde možete naći i najpopularnija vina iz celog sveta sa akcentom na region u okruženju, kao i veliki izbor stranih alkoholnih pića, koje niste imali prilike da probate na ovim prostorima.

Tradicionalno najbolja novogodišnja žurka u gradu! S obzirom da je ovo četvrta jubilarna sezona, organizatori najavljuju do sada najbolji provod, kvalitetnu organizaciju i najveća iznenađenja do sada!

Slike Klub Sugar and Spice za proslave

Dodatne informacije

Parking

Ulični parking

ADRESA Klub Sugar and Spice za proslave

Najčešća pitanja

Srpska Nova Godina - Klub Sugar and Spice za proslave - Doček

Muzika:

Piće:

Hrana:

Cena:

Kontakt:
Muzika Klub Sugar and Spice za proslavePiće Klub Sugar and Spice za proslaveHrana Klub Sugar and Spice za proslaveCena Klub Sugar and Spice za proslaveKontakt Klub Sugar and Spice za proslaveOstavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(3) Komentara
Dara
Dara
Totalno drugaciji prostor za proslave od svega sto sam videla!
23.08.2019.
Klub za proslave kao da si u Americi
Klub za proslave kao da si u Americi
Konobarice na rolshuama, enterijer iz 60tih. Najbolji klub za proslavu 18-og rodjendana.
23.08.2019.
Mirjana
Mirjana
Odličan klub za proslave. Besprekorno
23.08.2019.