Klub Trezor
- Rezervacije: 062-111-22-33
(3)

Adresa

Kneza Miloša 9, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

500

Jedan od starijih najpopularnijih klubova u Beogradu klub Trezor idealan je za sve vrste proslava. Klubski enterijer činiće vam se idealnim za vašu proslavu .

 

KLUB TREZOR BEOGRAD

Godinama unazad ovaj klub organizuje sve vrste proslava i to vrlo uspešno, a najčešće se ovde proslavljaju rođendani, punoletstva, momečke večeri, devojačko večeri, korporativne proslave, studentske žurke kao i druge komercijalne žurke.

Sam kapacitet lokala je do 500 gostiju što čini ovaj prostor idealnim za sve vrste proslava. Klub Trezor poseduje parking tako da ne morate razmišljati o svojim kolima kao i Wi fi za goste.

Klub Trezor nudi kompletnu organizaciju vašeg dana, a uz to i obezbeđenje, osoblje, šankere, fotografa, band ili Dj-a kao i menadzera kluba.

Kao jedan od najboljih klubova ranijih godina ne sumnjajte da će vaša proslava ovde biti savršena. Samoj atmosferi doprineće i fantastičan rasveta kao i najkvalitetnije ozvučenje.


KLUB TRESOR ADRESA

Klub Trezor nalazi se u samom centru grada, u ulici Kneza Miloša br. 9 što pa je ovaj klub vrlo dobro povezan autobusima sa svim delovima grada.


KLUB TRESOR KONTAKT

Ukoliko biste proslavili vaš važan dan u klubu Trezor, to možete učiniti pozivom na broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp) kako biste dobili više informacija.

Slike Klub Trezor

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Klub Trezor

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(3) Komentara
Marijana
Marijana
Džoni Voker
08.01.2022.
Nikola
Nikola
Kako se zvao club pre Trezora?
21.11.2021.
Nikola
Nikola
Odlične i najluđe žurke dešavaju se ovde :)
16.03.2020.
Sve ponude Nova godina