KLUB UP N DOWN
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Studentski trg 15, Beograd

Vidi na mapi

Ako želite proslavu u prelepom ambijentu i na savršenoj lokaciji, Klub Up and Down za proslave je savršen izbor za vas.

U klubu Up n Down možete da uživate u korporativnoj ili privatnoj proslavi kakvu ste zamišljali, i to u najopuštenijem i najprijatnijem ambijentu prepunom pozitivne energije.

 

KLUB UP N DOWN PROSLAVE

 

Klub Up and Down za proslave je fantastičan, moderno dizajniran prostor u kome možete organizovati sve vrste proslava u jedinstvenom ambijentu, uz vrhunsku uslugu i ponudu za pamćenje.

Smešten na odličnoj lokaciji, u centru Beograda na Studentskom trgu, za kratko vreme je postao jedan od najtraženijih prostora za proslave u gradu. Podjednako je pogodan za organizaciju korporativnih proslava, kao i proslava punoletstva, rođenja deteta, rođendana, diplomskih žurki i svih drugih značajnih datuma.

 

 

 

KLUB UP N DOWN KORPORATIVNE PROSLAVE

 

Klub Up and Down idealan je izbor za korporativne proslave.

Dobro je poznato da organizacija korporativne proslave zahteva dosta vremena, veliku količinu uloženog truda i predstavlja pravi izazov zbog velikog broja detalja koji moraju biti uzeti u obzir.

Naš tim je tu da vam organizaciju ovih značajnih događaja olakša i ulepša kreativnim ideajama i velikim iskustvom u organizaciji evenata.

Možete očekivati profesionalnu uslugu i organizaciju proslave po vašim željama/izboru. Postaraćemo se za najkvalitetniji ketering, piće, muziku-bend ili DJ, osoblje, pozivnice, rasvetu, ozvučenje, dekoraciju i sve ostalo što je potrebno.

Pozovite 062-111-22-33 i rezervišite željeni termin na vreme.

 

 

 

KLUB UP N DOWN PROSLAVE PUNOLETSTVA

 

Proslavi rođendan u srcu grada! IzaberKlub Up n Down za proslave punoletstva!

Osamnaesti rođendan je važan trenutak u životu svake mlade osobe. To je velika životna prekretnica, momenat kada se detinjstvo završava, a slavljenik ulazi u svet odraslih.

Zato smo mi tu, da učinimo taj trenutak nezaboravnim!

Bilo da slavite svoj rođendan ili rođendan druga, drugarice, sestre, brata ili vašeg deteta, 18. rođendan je jedan od najbitnijih. On se mora proslaviti kako dolikuje, što znači da zahteva posebnu organizaciju (prostor, muziku, dekoraciju, ketering, fotografa ...)

Kod nas ćete dobiti sve na jednom mestu. Na Vama je samo da pozovete broj telefona 062-111-22-33, a mi ćemo Vam organizovati jedinstvenu proslavu rođendana o kojoj će se dugo pričati.

 

KLUB UP N DOWN ADRESA

 

Klub Up n Down nalazi se u samom srcu Beograda, u ulici Studentski trg 15.

 

KLUB UP AND DOWN KONTAKT

 

Ukoliko želite da organizujete proslavu u Klubu Up n Down, pozovite 062-111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Čekamo Vas!

 

Slike KLUB UP N DOWN

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA KLUB UP N DOWN

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara