Klub XO
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Sarajevska 26, Beograd

Vidi na mapi

Kapacitet

1000

Klub XO je novo mesto u gradu i nalazi se na mestu gde je nekada postojao klub Teatro i od samog starta postao je najbolje mesto za izlazak u gradu. Ako želtie vrhunsku proslavu u kojoj ćete se nezaboravno provesti, klub XO ispuniće sva vaša očekivanja.

Bilo da planirate proslavu puletstva, korporativnu proslavu ili bilo koji drugi razlog za slavlje, ovo je mesto gde je dobar party zagarantovan. 

 

KLUB XO PROSLAVE

 

Klub XO učiniće vaše proslave nezaboravnim. Spremite se za pravi spektakl gde vas očekuje mnoštvo iznenađenja. Po želji, možete sami organizovati proslavu a možete i sve prepustiti stručnom timu koji će vam obezbediti sve do najsitnijih detalja.

Kapacitet kluba XO je do 1000 zvanica, što pruža mogućnost izuzetno velikih proslava, ali isto tako i manjih. Ceo prostor može se preurediti prema vašim željama, kako biste zaista uživali u svakom trenutku. 

Klub XO nudi mogućnost da sami osmislite svoj set meni i odaberete ukuse po želji, a tu je i bogata ponuda pića koje će vam biti na raspolaganju tokom cele proslave.

Ceo ambijent je veoma moderan, komforan i prostran, gore se nalazi galerija sa koje se može posmatrati cela proslava i može poslužiti kao mesto za odmor kada je potrebno malo predaha.

Sve je osmišljeno sa puno ppažnje kako bi ispunio sve kriterijume kada je dobra zabava u pitanju, a tu je i vrhunska rasveta i ozvučenje za potpuni užitak. 

Ne propustite klub XO Nova godina, veče koje će vas potpuno očarati kako ambijentom, tako i vrhunskom organizacijom u kojoj ćete posebno uživati.

 

 

KLUB XO PROSLAVE ADRESA

 

Kao šro smo pomenuli na početku, klub XO nalazi se na mestu nekadašnjeg kluba Teatro, na adresi Sarajevska 26, Beograd.

 

 

KLUB XO PROSLAVE KONTAKT

 

Ukoliko želite da organizujete proslavu u klubu XO, pozovite broj 062/111-22-33 (sms, Viber, WhatsApp).

 

 

Slike Klub XO

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da
ADRESA Klub XO

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara