Level Up Adults Only
- Rezervacije: 062-111-22-33
(0)

Adresa

Ratka Resanovića 1D, Beograd

Vidi na mapi

Radno vreme

08:00 - 00:00

Muzika

Raznovrsna

Level up Adults Only je jedinstveni i ekskluzivan Pool & Lounge prostor kako za uživanje tako i za sve vrste događaja. Ceo kompleks nalazi se na površini 500m2 koji omogućava organizaciju različitih tipova događaja tokom cele godine.

Rođendani, korporativne proslave, žurke, revije, punoletstva, samo su neki od događaja koji su ovde bili proslavljeni.

 

LEVEL UP ADULTS ONLY BEOGRAD

 

Level up adults only Beograd je luskuzni kompleks koji vam pruža potpuni hedonizam. Tokom dana možete uživati u dnevnom kupanju i sjajnoj muzici koju vrte poznati DJ-evi, dok i tokom večeri ima noćno kupanje koje pruža posebnu čar.

Ceo ambijent i enterijer je uređen sa stilom i pravom dozom elegancije. Svaki detalj podseća na prave daleke tropske destinacije, što čini ovo mesto zaista posebnim. Proslave organizovane ovde su zaista specijalne i nezaboravne. Možete uživati u prelepom ambijentu, kupati se u bazenu i uživati u pažljivo odabranoj hrani i piću. 

Svaka vrsta proslave biće magična i savršena, i to zahvaljujući besprekornoj organizaciji Level Up ekipe. Na gornjem nivou kompleksa možete uživati na peščanoj plaži i udobnim ležaljkama, dok se u donjem delu nalazi bazen i šank gde možete poručiti piće i hranu. 

Ukoliko želite da vaša proslava bude posebna i nezaboravna, Level Up adults je pravo mesto za party o kakvom ste maštali!

 

 

LEVEL UP ADULTS ONLY ADRESA

 

Level up adults only nalazi se na skrivenoj lokaciji, daleko od gradske gužve i buke, i to na adresi Ratka Resanovića 1D, Beograd. Lokacija se nalazi u sklopu kruga fabrike Atos montaža.

 

 

LEVEL UP ADULTS ONLY KONTAKT

 

Ukoliko želite da proslavite vaš specijalan dan u ekskluzivnom ambijentu Level up Adults kompleksa, pozovite broj 062/262-212 (sms, Viber, WhatsApp).

 

Slike Level Up Adults Only

Dodatne informacije

Parking

Da

Plaćanje kreditnom karticom

Da

Engleski jezik

Da

Pušenje

Da

i


ADRESA Level Up Adults Only

Najčešća pitanja

Ostavi komentar

Podeli sa prijateljima:

(0) Komentara